Såld radhus på Täljöviksvägen 18 i Täljöviken
Täljöviken

Täljöviksvägen 18

Såld

Optimalt planerad och välbeläget radhus om 121 kvm fördelade på två plan. På framsidan möts du av en inbjudande entré avgränsat med staket. Väl innanför ytterdörren så möts du av ett fint ljusflöde från de stora fönsterpartierna samtidigt som du blickar ut över grönskande omgivningar likt en målad tavla. Här kommer du kunna skåda alla väderfenomen och årstider precis utanför på första parkett.

På entréplan finns en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter, badrum, väl tilltaget vardagsrum, kök med matplats i anslutning samt en tvättstuga som kan nås både via köket samt egen grovingång från framsidan. Från vardagsrummet kommer du ut till en stor terrass som blir som ett extrarum delar av året. Här sitter du ogenerat och samtidigt njuter av en fantastisk utsikt över grönområde och Täljöviken. Bästa tänkbar läge med sol från lunch till solnedgång. Om du tycker om växter och odlingar så är detta soldränkta läge optimalt.

På övre plan finns ett allrum, klädkammare, tre bra sovrum samt ett badrum.

På Täljöhalvön är det nära till havet och naturen. Här finns fina skogspartier som lämpar sig utmärkt för både svampplockning och löprundor. På sommaren ligger bryggan på gångavstånd och det vattennära läget på Täljöhalvön inbjuder till bad, fiske och kajakpaddling. På vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskor för en tur i vintersolen. I närheten finns flera lekparker, skatepark, utegym och en fin strandpromenad. För den båtintresserade finns Svinninge Marina tvärs över viken.

Ca 30 meter från huset finns en Pocket park som boende i Gatt kan nyttja med utsikt över Täljöviken. Detta är en uppskattad plats där det ofta arrangeras gemensamma träffar mellan familjerna i området. Här finns en pergola, långbord, grill, planteringar och trädäck som terrasserar ner mot gångvägen vid havet. Utrymmet är upplyst med trivsam stämningsbelysning för att ge trygghet men även att sätta en känslan i området.

I området finns något som heter Gatt kids. Tänk om man kunde hjälpas åt med hämtning och lämning. Ta med grannens barn till lekparken eller varför inte laga vardagsmiddagen tillsammans?

Det är promenadavstånd till bra kommunikationer såsom Roslagsbanan och busshållplats. Förskola inom promenadavstånd. Ny grundskola byggs i närområdet.

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Rikard Sölling

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.