Sadelgatan 9, 4tr Täby Park
Täby Park

Sadelgatan 9, 4tr

Välplanerad 1:a med avskild sovdel belägen på 4 tr med balkong!

Till salu

Välplanerad 1:a med avskild sovdel belägen på 4 tr med balkong!

Välplanerad och ljus etta med avskild sovdel. Stilfullt och rymligt badrum och fint kök. Balkong i söderläge. Från föreningens gemensamma takterrass kan du räkna de ljusskyltar om alla butiker och all service du har på gångavstånd. Precis utanför huset stannar bussen som bl a tar dig till Mörby C och tunnelbanan. Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Det blir ett tydligt och socialt hållbart område med parker, storstadskvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Pris: 1 895 000 kr
 • Boarea: 33.5 kvm föreningens information
 • Antal rum: 1 rum
 • Våning: 4 av 6, hiss finns
 • Avgift: 1 910 kr Föreningen har tecknat avtal med Telia, i det ingår bredband 250/100 Mbit/s, TV Start (7 kanaler) samt telefoni, ett obligatoriskt tillägg om 185kr per månad tillkommer på avgiftavin.
 • Förening: Brf Cykelverkstaden
 • Byggnadsår: 2020
 • Område: Täby Park, Täby

1 895 000 kr

Visningar

26 Jun 13:00 - 13:30
Välkommen på visning!
Håll dig uppdaterad
27 Jun 17:30 - 18:00
Välkommen på visning!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Sherwin Shokofan

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Sadelgatan 9, 4tr

 • Välplanerad 1:a belägen på 4 tr
 • Avskild sovdel
 • Närhet till livsmedel och kommunikationer
 • Gemensam takterrass
 • Balkong i sydvästläge

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med plats för soffa samt tv-möblemang. Bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Visa mer

Balkong

Balkong i sydvästläge. Plats för en mindre soffgrupp.

Visa mer

Sovdel

Sovdel med plats för dubbelsäng och sängbord. God förvaring i garderob med skjutdörrar. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Visa mer

Badrum

Grått klinkergolv och vitt högblankt kakel på väggarna. Bosch kombimaskin, vit laminatskiva med rak kant ovan kombimaskin samt vitt väggskåp. Toalettstol, spegel med LED-belysning, tvättställ med kommod, handdukshängare samt duschväggar.

Visa mer

Kök

Kök i öppenplanlösning med vardagsrum. Maskinell utrustning i form av spishäll, ugn, diskmaskin, kyl/frys och spisfläkt. Väggskåp med bra förvaring med "push-to-open". Bänkytor i rostfritt och laminat samt vitt stänkskydd ovan. Belysning och eluttag under väggskåp.

Visa mer

Hall

Rymlig hall som har gott om utrymme för ytterkläder och skor. Garderob för ytterkläder. Fönsterbänk av polerad natursten. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Visa mer

Exteriör

Riksbyggens Brf Cykelverkstaden ligger i nordöstra delen av Täby Park.
Föreningen består av 111 st bostadsrättslägenheten fördelade på 1.or om 33,5 kvm, 2.or om 50,5 och 55 kvm samt 3.or om 72 kvm.
I föreningen finns en gemensam takterrass, gemensamma gårdar med bland annat växthus och grillmöjligheter.

Stor gemensam takterrass med utsikt över området. Här kan man umgås med vänner och familj.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
1 910 kr, Föreningen har tecknat avtal med Telia, i det ingår bredband 250/100 Mbit/s, TV Start (7 kanaler) samt telefoni, ett obligatoriskt tillägg om 185kr per månad tillkommer på avgiftavin.
Antal rum
1 rum + Kök
Boarea
33.5 m² föreningens information
Våning
4 av 6, hiss finns
Andel i förening
0,83535 %
Andel av årsavgift
0,83535 %
Övrigt
KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren & föreningen. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Köparen uppmanas även att kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakt tas med föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

ÖPPEN BUDGIVNING:

Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt, vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer, samt information om de bud som inkommer, till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Föreningen

Namn
Brf Cykelverkstaden
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
111 lägenheter, 2 lokaler
Allmänt om föreningen
Riksbyggens Brf Cykelverkstaden ligger i nordöstra delen av Täby Park.
Föreningen består av 111 st bostadsrättslägenheten fördelade på 1.or om 33,5 kvm, 2.or om 50,5 och 55 kvm samt 3.or om 72 kvm.
I föreningen kommer det att finnas en gemensam takterrass, gemensamma gårdar med bland annat växthus och grillmöjligheter. Cykelrum finns i föreningens källare.

Överlåtelseavgift: 1 208 Kr
Pantsättningsavgift: 483 Kr
Information om månadsavgiften
Föreningen har tecknat avtal med Telia, i det ingår bredband 250/100 Mbit/s, TV Start (7 kanaler) samt telefoni, ett obligatoriskt tillägg om 185kr per månad tillkommer på avgiftavin.
Tv och Bredband
Föreningen har tecknat ett avtal med telia för kabel-tv, bredband (250/100) och IP-telefoni. Kostnad om 185 kr/månad kommer att tillkomma på månadsavgiften.
Parkering
I föreningen finns det 14 st carportplatser. Kostnad för en plats är 900 kr/månaden.

Föreningen har 2 st laddplatser samt att det är kö till p-plats.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2020
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
1 895 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,891%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2021-11-16
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
62 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Äntligen vaknar sovstaden och sträcker på sig. När det gamla galoppfältet blir en ny stadsdel kliver också Täby upp som nordöstra Stockholms egen metropol. I nya Täby Park byggs sextusen bostäder och nästan lika många arbetsplatser. Här kommer butiker, krogar, kaféer, hotell, bagerier, gym och människor att skapa pulserande livlighet. I Täby park får man både det gröna kvarterslivet och citypulsen på ett bräde.

Kommunikation

Det tar dig ca 10 min till roslagsbanan stationen Galoppfältet som tar dig in till Stockholms östra på tretton minuter. Du har även bussar till Danderyds Sjukhus som åker vid roslagsbanan.

Närservice

I närheten finner du Ica Stop som är bara ett stenkast ifrån bostaden, samt Täby C som har ett stort utbud av affärer, restauranger samt mataffärer.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.