Radarvägen 7, 7tr Hägernäs
Hägernäs

Radarvägen 7, 7tr

Såld

Välkommen till denna fina gavel 2½:a om 66,5 kvm belägen på 7tr. Lägenheten ligger insynsskyddad och har fönster åt 3 väderstreck vilket skapar ett härligt ljusflöde in i bostaden. Fantastisk utsikt över grönområden och Rönningesjön. Bostaden har genomgått en renovering 2019 med bland annat nytt stilfullt kök samt ny el i hela bostaden. Stor balkong i västerläge med sol från lunch till solnedgång sommartid. Ytterst välplanerad lägenhet som behöver upplevas på plats.

Samtidigt som du har alla dessa kvaliteter som bostaden erbjuder så ligger all service runt hörnet. 50 meter från porten finns matbutik (Matöppet) och restauranger. För den aktive finns promenadstråk runt Rönningesjön där det även finns badstrand, fik, utegym och elljusspår. Önskas andra alternativ på badplatser och restauranger så tar du dig till Hägernäs Strand som ligger ca 10 minuter från bostaden.

Roslagsbanan finns på kort avstånd som tar dig till Östra Station på ca 20 min. Det avgår även bussar i området som bland annat tar dig till Täby C, Mörby Centrum och Danderyds sjukhus.

Brf Hytten som bildades 1959 är en solid förening med låg belåning. Föreningen innefattar bostadsrättslägenheter, bostadsrättslokaler, hyreslokaler (17 stycken som ger god hyresintäkt till föreningen) och förråd. Det finns även allmänna utrymmen I föreningen såsom tvättstuga, torkrum, förråd samt cykelförråd.

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare
Rikard Sölling

Rikard Sölling

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.