Byle Allé 1B Täby Kyrkby
Täby Kyrkby

Byle Allé 1B

Möjlighet till hela ca 176 kvm boarea fördelat på tre plan!

Såld

Möjlighet till hela ca 176 kvm boarea fördelat på tre plan!

På Byle allé i ett av Täbys populäraste områden hittar ni detta fantastiska BR-radhus ritat av Sandell Sandberg. En underbar bostad byggt 2015 som präglas av sociala ytor, enkla rena former samt exklusiva och tidlösa materialval omgiven av vackra hus och prunkande grönska.

Här erbjuds 126 kvm + möjlighet att inreda ytterligare ca 50 kvm boarea på vinden, vilket skulle innebära ett unikt trevåningsradhus om hela 176 kvm.

Bostadens idag 126 kvm boarea fördelas över 5 rum varav 4 rymliga sovrum på övre plan. Två av sovrummen med utgång till den härliga kungs balkongen mot baksidan. Ett av sovrummen med fransk balkong mot framsidan. Vattenburen värme som värms upp av bergvärme och solceller, med skön golvvärme på entréplan samt i badrummet på övre plan. Två riktigt bra badrum - varav ett med tvätt-del. Ett fantastiskt vardagsrum med stora skjutdörrspartier mot uteplatsen på baksidan samt ett riktigt elegant kök med fönster mot framsidan. På framsidan erbjuds ytterligare en suverän uteplats i direkt anslutning till entrén.

Området Trädgårdsstaden i Täby Kyrkby erbjuder en tilltalande mix av bostäder - allt ifrån friliggande villor på stora tomter till stadsradhus och lägenheter i bostadsrättsform som tillsammans skapar en genuin känsla med naturen som närmsta granne. Förutom närheten till skog och natur finner ni på ett kort avstånd ett flertal golfbanor och ridskolor men även motionsspår och idrottsanläggning med konstgräsplaner, tennis och bollhall.

På ca 2 km avstånd ligger Täby Kyrkby centrum med bland annat Apotek, vårdcentral, matbutik, bageri, frisör, skomakare/kemtvätt, tandläkare, gym och restauranger. Önskas ett större utbud tar man bilen på ca 10 min till Täby centrum eller Arninge handelsområde som erbjuder ett fantastiskt utbud av allt som kan tänkas behövas.

En kort promenad bort ligger hållplatsen för buss 611 med slutstation Danderyd sjukhus som erbjuder gott om alternativ för vidare transport med tunnelbana eller ett flertal olika busslinjer. Vid korsningen Jarlabankes väg och Arningeleden finns en hållplats för pendlarbussen 608 som snabbt och smidigt tar dig hela vägen in till Humlegården. Norrortsleden tar dig med bil på 15 minuter till Kista eller 25 minuter till Arlanda,

Varmt välkomna till ett fantastiskt boende i idylliska Täby Kyrby!

Visa mer
Slutpris

6 400 000 kr

Ansvarig mäklare
Ida Bornesand

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.