Boulevarden 54, 1tr Täby Park
Täby Park

Boulevarden 54, 1tr

Såld

Först ut i Täby Park är kvarteret Nor, som byggs i hörnet av boulevarden och den planerade stadsparken, 200 m från stationen och 800 m från Täby centrum.

I huset finns en gemensam takterrass med pergola, grillmöjligheter och odlingslotter. Dessutom planeras det för ett cykelrum för de boende med möjlighet till cykeltvätt, enklare cykelverkstad samt lånelådcyklar. I området kommer det även att finnas tillgång till bilpool.

Bara några minuter från Nor planerar man att bygga en ny skola (F-9), en förskola, samt en idrottshall.

Bostaden är i ljus klassisk inredning med gedigna materialval. 1-stavs ekparkettgolv i kök, vardagsrum och sovrum. Väggarna i samtliga rum är vitmålade och ger en god bas när du ska möblera ditt nya hem.

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta köksluckor och vitt, stående blankt kakel. På den antracitgrå bänkskivan finns gott om arbetsutrymme, och andra smarta lösningar är till exempel fullutdragslådor och källsorteringskärl. Inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin.

Badrummet är stilrent inrett med vita blanka kakelplattor och mörkgrått klinkergolv med komfortvärme. Här finns en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättutrustning från Siemens. Ovanför finns praktisk förvaring i väggskåp.

I hallen ligger ett praktiskt klinkergolv och i sovrummet finns en stor skjutdörrsgarderob.

Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen.

Det finns en del tillval gjorda till denna lägenhet. Se bifogad fil.

Information om Täby Park: https://taby-park.se/om-taby-park

För mer information eller visning kontakta fastighetsmäklare Rikard Sölling på 0706452584 alt. rikard.solling@smh.se

Visa mer
Slutpris

2 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Rikard Sölling

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.