Mirador de Amay Spanien
Spanien

Mirador de Amay

Takvåning med stora terrasser i Punta Prima!

Såld

Takvåning med stora terrasser i Punta Prima!

Denna fantastiska takvåning som ligger i sydväst bjuder på såväl utsikt över poolen från den rymliga balkongen samt havsutsikt från den väl tilltagna takterrassen.

På balkongen får man eftermiddags och kvällssol. På takterrassen har man sol från morgon till kväll. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet har man direkt access ut till balkongen vilket gör bostaden ljus och öppen. Tre väl tilltagna sovrum samt två badrum där huvudsovrummet har sitt egna utrustat med golvvärme. Från balkongen tar man smidigt trappan upp till takterrassen som är utrustat med utekök för trevliga grillkvällar. Storleken på takterrassen gör att det finns gott om plats för solstolar, matbord, loungemöbler, grill och mycket mer.

Lägenheten ligger i urbanisationen El Mirador som stod klar 2018. El Mirador som är en sk ”gated community” har förutom två stora poolområden med gräsmattor och palmer runtom även ett spa med jaccuzzi, bastu & gym. I det gemensamma garaget så har man en privat parkeringsplats samt ett tillhörande mycket rymligt förråd för bla resväskor, golfbagar och strandstolar.

Punta Prima ligger mycket strandnära i den sydligaste delen av Torrevieja. Området lever året runt och erbjuder de boende vackra stränder, ett stort utbud av bra restauranger, fantastisk strandpromenad och mycket mer. Från bostaden har man endast 1,8km ned till havet så 20 minuters promenad eller 4 minuter med bil så har man medelhavet bokstavligen framför fötterna.

Punta Prima gränsar till Orihuela Costa med områden som La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig och många fler. Här finns ett tiotal stränder, ett fanstastiskt köpcentrum med aktiviteter för både de små och de stora, padelbanor, gokart, paintball och mycket mer

För den golfintresserade bjuder Villamartin på de populära banorna Campoamor & Las Ramblas och tar man sig ytterligare 10 minuter bort så ligger den exklusiva banan Las Colinas golf.

Visa mer
Ansvarig mäklare

Simon Hammarlund

SMH Estate agent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.