Såld lägenhet på Södra vägen 51 i Kvarnholmen
Kvarnholmen

Södra vägen 51

Lyxig hörnlägenhet med både stor terrass och balkong i soligt söderläge!

Såld

Lyxig hörnlägenhet med både stor terrass och balkong i soligt söderläge!

Drömmer du om en social, öppen och lyxig lägenhet med både terrass och balkong? Då har du hittat rätt!
Nu saluförs äntligen en större lägenhet i bostadsrättsföreningen Kvarnholmen Södra. Fördelat på 107 kvadratmeter finner du bl.a. ett imponerande master bedroom som ger känslan av en lyxig hotellsvit. I denna del av lägenheten finner du gott om plats för en säng med tillhörande möblemang, bredvid en rymlig klädkammare komplett med Mirro system för optimal förvaring. Dessutom erbjuds ett angränsande badrum med dusch samt en bekväm utgång till den privata terrassen. Terrassen är stor med plats för såväl odling, sittgrupper som trevliga grillmiddagar och är belägen i söderläge med vackra Svindersviken som utsikt. Utöver bostadens lyxiga master bedroom finner du två rymliga sovrum, en stor klädkammare samt ytterligare ett badrum med tillhörande tvättsektion. Öppen och trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum, härifrån når du även bostadens härliga balkong. Tack vare en otrolig takhöjd på 2,8 meter känns lägenheten extra rymlig och stor.

Här bor du på den populära södra sidan av Kvarnholmen med direkt närhet till det glittrande vattnet och naturen. Här finns gott om möjligheter till friluftsliv med närliggande promenadstråk längs vattnet och grönområden som Nyckelviken och Djurgården. Kvarteren är väl försedda med restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker och andra bekvämligheter, vilket skapar en bekväm vardagsmiljö. Dessutom erbjuder Kvarnholmen goda kommunikationer med närhet till buss- och båtförbindelser, vilket gör det till en praktisk och attraktiv plats att bo på.

Varmt välkommen till din nya pärla på Kvarnholmen!

Visa mer
Slutpris

6 975 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ellen Lundstedt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Terrass

Sovrum 1

Badrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum 2

Hall

Klädkammare

Övriga bilder

Södra vägen Situationsplan

Visionsbild

Planlösning