Såld lägenhet på Södra vägen 43 i Kvarnholmen
Kvarnholmen

Södra vägen 43

Lyxig 2,5:a om 89 kvm i eftertraktat läge med dubbla badrum och en stor balkong i soligt söderläge!

Såld

Lyxig 2,5:a om 89 kvm i eftertraktat läge med dubbla badrum och en stor balkong i soligt söderläge!

Unikt tillfälle att flytta in i denna öppna och stilrent inredda 2,5:a som är attraktivt belägen på populära Kvarnholmen med utsikt över grönska och vatten. Denna ljusa bostad har en stor möblerbar balkong i soligt söderläge. Bostaden har genomgående ekparkettgolv, vita väggar och stilrena färg och -materialval i våtutrymmen samt kök. Planlösning fördelar sig på ett lättmöblerat sovrum, arbetsrum som går att nyttja som ett sovrum, en klädkammare, två badrum varav ett med egen tvättsektion. Köket har väl tilltagna arbetsytor samt gott om förvaring bakom vita luckor av märket Vedum. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum tillsammans med de stora fönsterpartierna och takhöjden skapar rymd och en härlig luftighet. Vackert belägen bostad precis intill Svindersvikens glittrande vatten.

Här bor du på den populära södra sidan av Kvarnholmen med direkt närhet till det glittrande vattnet och naturen. Här finns gott om möjligheter till friluftsliv med närliggande promenadstråk längs vattnet och grönområden som Nyckelviken och Djurgården. Kvarteren är väl försedda med restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker och andra bekvämligheter, vilket skapar en bekväm vardagsmiljö. Dessutom erbjuder Kvarnholmen goda kommunikationer med närhet till buss- och båtförbindelser, vilket gör det till en praktisk och attraktiv plats att bo på.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Ellen Lundstedt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.