Såld lägenhet på Furusundsgatan 15 i STOCKHOLM
STOCKHOLM

Furusundsgatan 15

Fint renoverad etta med stor balkong och härlig utsikt högst upp i huset!

Såld

Fint renoverad etta med stor balkong och härlig utsikt högst upp i huset!

Mycket välplanerad funkisetta med charmiga detaljer, härligt ljusinsläpp från flertalet fönster och låg avgift! Varmt välkommen till denna välplanerade funkisetta med rymlig sovalkov och separat köksdel. Här erbjuds en stilren bostad i fint skick med moderna bekvämligheter och sociala ytor. Rummet kan enkelt möbleras med plats för bredare säng i alkov, soffgrupp och matplats. Bostaden får ett magiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i högt och fritt läge med trivsam utsikt över Gärdets lummiga kvarter. Lägg därtill en underbar balkong med utsikt över grönska, vatten och takåsar och du kan inget annat än trivas. Välskött fastighet uppförd 1938 och förening med stark ekonomi som äger marken.

Gärdet som område har mycket att erbjuda. Närheten till grönskande parker, promenadstråk och trevliga caféer gör det lätt att skapa en känsla av lugn mitt i vår huvudstads pulserande centrum. Kommunikationerna är utmärkta, vilket gör det enkelt att ta sig till citykärnan och andra delar av Stockholm. Tunnelbanan ligger med endast 3 minuters promenadavstånd från bostaden.

Välkommen till din nya pärla på Gärdet!

Visa mer
Slutpris

2 875 000 kr

Ansvarig mäklare

Ellen Lundstedt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.