Såld lägenhet på Södra vägen 49 i Kvarnholmen
Kvarnholmen

Södra vägen 49

Social hörnlägenhet högst upp i huset med stor balkong i härligt söderläge!

Såld

Social hörnlägenhet högst upp i huset med stor balkong i härligt söderläge!

Upptäck denna pärla på eftertraktade Kvarnholmen! Här väntar en fantastisk hörnlägenhet med imponerande fönsterpartier och en vacker utsikt över Svindersviken. Belägen högst upp i byggnaden välkomnar den öppna och inbjudande planlösningen mellan kök och vardagsrum till generösa sällskapsytor och ljusa materialval. Med kvadratsmarta ytor och en genomtänkt design flödar ljuset in från fönster i två väderstreck och en rymlig balkong bjuder in till avkoppling med en fantastisk vy.

Köket, signerat Vedum, är fullt utrustat och inspirerar till både matlagning och socialt umgänge. Intill fönstren hittar du en matplats perfekt för middagar med vänner och familj. Boendet erbjuder även två väl tilltagna sovrum, en praktisk klädkammare och ett stilrent badrum. Genomgående pryds lägenheten av vackra parkettgolv och ljusa ytskikt som ger en känsla av rymd och harmoni.

Den här adressen på Kvarnholmen placerar dig på den eftertraktade södra sidan av ön med direkt närhet till det vackra vattnet och omgivande natur. Här lockar härliga möjligheter till friluftsliv med promenadstråk längs vattnet och grönområden som Nyckelviken och Djurgården inom räckhåll. Området är också välförsörjt med restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker och andra bekvämligheter, vilket skapar en trivsam vardagsmiljö. Dessutom erbjuder Kvarnholmen utmärkta kommunikationer med närhet till buss- och båtförbindelser, vilket gör det till en både praktisk och attraktiv plats att bo på.

Varmt välkommen att uppleva detta extraordinära boende på plats!

Visa mer
Slutpris

6 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Ellen Lundstedt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.