Såld lägenhet på Södermannagatan 21 i Södermalm - Nytorget
Södermalm - Nytorget

Södermannagatan 21

Njut av det sydvästvända läget på balkongen medans du blickar ut över gågatan och kulturhusen!

Såld

Njut av det sydvästvända läget på balkongen medans du blickar ut över gågatan och kulturhusen!

Inbjudande och vackert funkishem som tagit tillvara på charmen, funktionen och de vackra materialen. Tillsammans med detta har man sedan färgsatt bostaden i en smakfull och spännande färgsättning för att ge den rätta karaktären. De breda fönsterpartierna och den genomgående planlösningen ger ett mycket fint ljusinsläpp och en mycket rymlig känsla skapas tack vare den väl tilltagna takhöjden. Mot såväl gata som gård kan du njuta av ett ostört och fritt läge med en inbjudande kontakta med himlen. Planlösningen är optimerad och disponeras med ett mycket rymligt vardagsrum, ett trivsamt kök med stort antal förvaringsskåp och ett tyst och lugnt sovrum vars fönster vetter mot innergård. Förutom det ett badrum med inbyggt vackert kaklat badkar och en hall med platsbyggd hallmöbel och bra förvaring.
Med detta attraktiva läge får du njuta av det bästa av Södermalm. Kliv ut på den sydvästvända balkongen och blicka ner över gågatan, il cafe, Grandpa och den vackra blomsterbutiken. Utsikten längst med gatorna och över de kulturklassade 1850-tals fastigheterna är verkligen något extra.
Bostadsrättsföreningen har en god ekonomi med bra belåningsgrad och många av de stora renoveringarna genomförda. Tack vara fastighetens superba läge ges också fina intäkter från de kommersiella lokalerna. Till bostaden hör nyttjanderätten till ett rymligt källarförråd.

Visa mer
Slutpris

5 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.