Såld lägenhet på Smedsbacksgatan 11 i Gärdet
Gärdet

Smedsbacksgatan 11

Charmig funikspärla med fint ljusinsläpp och balkong i soligt läge!

Såld

Charmig funikspärla med fint ljusinsläpp och balkong i soligt läge!

Social och yteffektiv lägenhet med bevarade originaldetaljer såsom stora fönsterpartier, fiskbensparkett, kålmordsmarmor och generös takhöjd! Här erbjuds en stilren bostad i fint skick med moderna bekvämligheter, sociala ytor och fantastiska förvaringsutrymmen. Det går även, med enkelhet, att omvandla bostaden till en tvårumslägenhet genom att bygga in sovalkoven till ett separat rum eller dela av köket. Bostaden får ett magiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och det fria läget. Lägg därtill en underbar balkong med utsikt över grönska och du kan inget annat än trivas. Välskött fastighet uppförd 1939 och förening med stark ekonomi som äger marken.

Gärdet som område har mycket att erbjuda. Närheten till grönskande parker, promenadstråk och trevliga caféer gör det lätt att skapa en känsla av lugn mitt i vår huvudstads pulserande centrum. Kommunikationerna är utmärkta, vilket gör det enkelt att ta sig till citykärnan och andra delar av Stockholm. Tunnelbanan ligger med endast 3 minuters promenadavstånd från bostaden.

Välkommen till din nya pärla på Gärdet!

Visa mer
Slutpris

4 000 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ellen Lundstedt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Sovalkov

Kök

Balkong

Badrum

Hall

Föreningen

Övriga bilder

planlösning

Fältöversten