Såld lägenhet på Löjtnantsgatan 3 i Östermalm - Nedre Gärdet
Östermalm - Nedre Gärdet

Löjtnantsgatan 3

Unik chans att förvärva 81 kvm på 10:e våningen med hänförande panoramautsikt över Stockholms stad!

Såld

Unik chans att förvärva 81 kvm på 10:e våningen med hänförande panoramautsikt över Stockholms stad!

Som så sällan, saluförs nu äntligen en lägenhet i populära Svea Torn med Stockholms kanske bästa läge för dig som har drömt om utsikt över vackra Stockholm. Helt insynsskyddat, på våning 10, finner du denna unika lägenhet med fantastiska fönsterpartier och två generösa och soldränkta balkonger i bästa sydvästläge. Milsvid utsikt över Stockholm där du bland annat kan blicka ut över Stadshuset, Stockholms Stadion, Norra Tornen, Gröna Lund, Kaknästornet, grönskande Gärdet och vackra takåsar och kyrktorn. I eftertraktade Svea Torn saluförs nu 81 väldisponerade kvadratmeter i fint skick som både erbjuder fantastiska vyer, magiska solnedgångar och spektakulärt nyårsfirande med vänner. Missa inte möjligheten att förvärva en lägenhet som sällan är till salu med en av Stockholms mest spektakulära utsikter!

Perfekt för dig som söker något utöver det vanliga, som uppskattar nyskapande arkitektur och som vill bo lugnt och skönt men ändå ha nära till stadens puls. 150 m till SATS, Hemköp, tunnelbana och flertalet bussar. Nära till natur och friluftsliv. Stabil förening med god ekonomi som äger marken. Föreningen disponerar 33 parkeringsplatser med elbilsladdare i garage.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Anna Sjögren på 070 971 11 02 om du letar efter ett boende som är något utöver det vanliga och som sällan kommer ut på marknaden!

Visa mer
Slutpris

10 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.