Såld lägenhet på Valhallavägen 6 i Östermalm
Östermalm

Valhallavägen 6

Välplanerad 2:a med fantastiska fönsterpartier och inglasad balkong med fri utsikt mot innergård!

Såld

Välplanerad 2:a med fantastiska fönsterpartier och inglasad balkong med fri utsikt mot innergård!

Välkommen till denna bostad i fint skick med moderna bekvämligheter, sociala ytor och fantastiska förvaringsutrymmen. Bostaden får ett magiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Generös inglasad balkong med härlig utsikt över föreningens lummiga innergård, fasader och himmel. Praktiskt kök som erbjuder gott om förvaring i köksskåp upp till tak och mycket goda arbetsytor. Plats för matbord för det större sällskapet. Välplanerat och rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för såväl soffmöblemang, tv-möbel, arbetshörna och annan önskvärd möblering. Från vardagsrummet nås bostadens väl tilltagna balkong i soligt sydvästläge och utsikt över föreningens välskötta innergård. Möblerbart för soffgrupp, cafébord, stolar samt blommor i lådor och krukor. Rymligt sovrum med flertalet inbyggda garderober med plats för dubbelsäng, arbetsyta och extern förvaring. Från sovrummet nås bostadens franska balkong. Ljust och fräscht badrum med dusch och bland annat tvättmaskin. Rymlig hall som erbjuder förvaring på platsbyggda klädhängare och i flertalet inbyggda garderober. Genomgående fina ekparkettgolv samt originalgolv och vita väggar. Välskött fastighet uppförd 1969 med otroligt låg belåning. Äkta förening som äger marken. Föreningen disponerar över 64 garageplatser.

I denna trevliga bostad bor du med vatten och grönska runt husknuten! På bara några minuter når du Vanadislunden, Hagaparken, Brunnsviken och Bellevueparken. Promenadavstånd till såväl Odenplan och dess mysiga kvarterskrogar och butiker, till såväl pulserande Stureplan. Med närhet till vatten, grönska och naturen, men också till pulsen, shopping, kvarterskrogar och uteliv, finns allt man kan önska sig här!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anna Sjögren på 0709-71 11 02 för privatvisning av denna välplanerade 2:a!

Visa mer
Slutpris

5 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.