Såld lägenhet på Smedsbacksgatan 1 i Gärdet
Gärdet

Smedsbacksgatan 1

Charmig och optimalt planerad 30-talsdröm med generös balkong i soligt västerläge!

Såld

Charmig och optimalt planerad 30-talsdröm med generös balkong i soligt västerläge!

Välkommen till en synnerligen välplanerad och genomgående ljus minitvå belägen i ett av Gärdets välskötta funkishus. Här erbjuds en stilren bostad i mycket fint skick med trevlig social planlösning. Vacker fiskbensparkett i original, stora fönsterpartier, väl tilltagen takhöjd och välbevarade originaldetaljer anno 1938. Denna bostad bjuder på en social och välgenomtänkt planlösning mellan vardagsrum och kök, vilket skapar en perfekt plats för umgänge och trivsel. Vardagsrummet rymmer med lätthet soffmöblemang, matplats, tv-möbel och mer, medan det stilrena köket är fullt utrustat och inspirerar till matlagning. Från vardagsrummet nås bostadens generösa balkong beläget i soligt västerläge. Välplanerat sovrum med naturligt ljusinsläpp genom stort fönsterparti och gott om förvaring bakom garderober med skjutdörrar. Badrummet är stilrent inrett och erbjuder alla bekvämligheter du behöver

Bostadsrättsföreningen Kulan 1 är välskött med en god ekonomi och låg belåning. Dessutom äger föreningen marken, vilket är en betydande fördel. Läget på Gärdet är optimalt på lugn gata, med välsorterad ICA-butik i huset, tunnelbana (hissar från tunnelbanan går direkt upp intill huset) samt innerstadsbussar några få minuter utanför porten. Samtidigt har du promenadavstånd till grönområden runt Djurgården, Ladugårdsgärdet samt till stadens centralare delar. Genom Tesinparken ner når du Fältöversten på Karlaplan med all dagligvaruservice och ett trevligt utbud av restauranger.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Ellen Lundstedt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.