Såld lägenhet på Hagagatan 5 i Vasastan
Vasastan

Hagagatan 5

Välplanerad 3:a med vackra bevarade sekelskiftesdetaljer på absolut bästa adress, invid Odenplan!

Såld

Välplanerad 3:a med vackra bevarade sekelskiftesdetaljer på absolut bästa adress, invid Odenplan!

Nu har du chans att köpa en bostadsrätt direkt av föreningen! Välkommen till denna sekelskiftesdröm på en av Vasastans bästa adresser. På populära och trivsamma Hagagatan finner du denna 3:a om 72 väldisponerade kvm med generös balkong i soligt västerläge. Här finns bevarade attribut från byggåret såsom sekelskiftesdetaljer i form av förtjusande stuckaturer, takrosetter, höga golvlister, stora fönster med djupa, speglade nischer, vackra originalgolv och generös takhöjd på över 3,3 m.

Praktiskt kök som erbjuder gott om förvaring i köksskåp och lådor samt mycket goda arbetsytor. Plats för matbord. Välplanerat och rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för såväl soffmöblemang, tv-möbel och annan önskvärd möblering. Sovrummen erbjuder generösa ytor för dubbelsäng, extra förvaring, kontorsutrymme eller annan möblering om så skulle önskas. Stilrent och kaklat badrum med dusch. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Genomgående vackra originalgolv och ljusa väggar i sobra färger. Välskött fastighet anno 1896.

Här bor du ett stenkast från Odenplan med direkt närhet till Vasastans bästa kvarterskrogar, goda kommunikationer, grönskande Hagaparken samt Brunnsviken, men ändå lugnt och avskilt tack vare placeringen på gatan och i fastigheten. Med närhet till vatten, grönska och naturen; även till pulsen, shopping, kvarterskrogar och uteliv finns allt man kan önska sig här! Välskött förening med mycket stark ekonomi.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anna Sjögren på 0709711102 för privatvisning av denna pampiga och spatiösa sekelskiftesdröm, invid Odenplan!

Visa mer
Slutpris

8 775 000 kr

Ansvarig mäklare

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.