Såld lägenhet på Dannemoragatan 22 i Vasastan
Vasastan

Dannemoragatan 22

Välplanerad 1,5:a i mycket fint skick i välskött förening med låg belåning. Högst upp i huset!

Såld

Välplanerad 1,5:a i mycket fint skick i välskött förening med låg belåning. Högst upp i huset!

Social och yteffektiv lägenhet med bevarade originaldetaljer såsom vackra takutsmyckningar, stora fönsterpartier med spanjoletthandtag och generös takhöjd! Här erbjuds en stilren bostad i fint skick med moderna bekvämligheter, sociala ytor och fantastiska förvaringsutrymmen. Bostaden får ett magiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och det höga läget i huset. Vacker utsikt över föreningens lummiga innergård, takåsar och magisk himmel. Välskött fastighet uppförd 1916 och förening med stark ekonomi som äger marken.

I denna fina bostad bor du i Vasastan med vatten och grönska runt husknuten! På bara några minuter når du Vanadislunden, Hagaparken, Brunnsviken och Bellevueparken. Promenadavstånd till såväl Odenplan och dess mysiga kvarterskrogar och butiker, till såväl pulserande Stureplan. Med närhet till vatten, grönska och naturen, men också till pulsen, shopping, kvarterskrogar och uteliv, finns allt man kan önska sig här!

Varmt välkommen på visning av denna välplanerade och fina 1,5:a!

Visa mer
Slutpris

3 850 000 SEK

Ansvarig mäklare

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Sovalkov

Badrum

Hall

Föreningen

Övriga bilder

Planlösning