Såld lägenhet på Styrmansgatan 24 i Östermalm
Östermalm

Styrmansgatan 24

Optimalt planerad lägenhet med fönster i två väderstreck, ett stenkast från Strandvägen!

Såld

Optimalt planerad lägenhet med fönster i två väderstreck, ett stenkast från Strandvägen!

Likt så sällan, saluförs nu äntligen en lägenhet i eftertraktade "Storkenhuset" på Östermalm. Varmt välkommen till denna mycket trevliga och inbjudande 1:a med optimalt planerade kvadratmetrar och stora fönsterpartier med djupa nischer. Yteffektiv och social planlösning som erbjuder ett ljust och fräscht kök med gott om förvaring, vardagsrum med plats för såväl soffmöblemang, matplats, tv-möbel och annan önskvärd möblering, avskild sovrumsdel med plats för en dubbelsäng samt vitt kaklat badrum. Bostaden har genomgående ljusa, fina ekparkettgolv och vita väggar.

På Styrmansgatan 24, en av Stockholms mest attraktiva adresser och i kanske en av de vackraste fastigheterna i Stockholm anno 1898, bor du ett stenkast från Strandvägen, Karlaplan och Östermalmstorg med kort promenadavstånd till såväl Kungliga Djurgården, Lill-Jansskogen som Stureplan och Humlegården. Området är känt för sin imponerande arkitektur och de stora kulturarven, men erbjuder också mycket mer. Med närhet till vatten, grönska och naturen; även till pulsen, shopping, kvarterskrogar och uteliv finns allt man kan önska sig här!

Varmt välkommen på visning av denna fina och välplanerade sekelskiftsetta, invid Strandvägen!

Visa mer
Slutpris

3 210 000 SEK

Ansvarig mäklare

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Föreningen

Övriga bilder

Planlösning