Såld lägenhet på Brahegatan 33 i Östermalm
Östermalm

Brahegatan 33

Välplanerad 3:a med vackra bevarade sekelskiftesdetaljer på absolut bästa adress, invid Humlegården.

Såld

Välplanerad 3:a med vackra bevarade sekelskiftesdetaljer på absolut bästa adress, invid Humlegården.

Välkommen till denna sekelskiftesdröm på en av Östermalms bästa adresser. På populära och trivsamma Brahegatan finner du denna 3:a om 81 väldisponerade kvm i fint skick. Här finns bevarade attribut anno 1880 såsom detaljer i form av vacker välfungerande kakelugn, förtjusande stuckaturer, takrosetter, vackra pardörrar, höga golvlister, spröjsade fönster med djupa, speglade nischer, vackra originalgolv och generös takhöjd på 3,3 meter. Här erbjuds en stilren bostad i fint skick med moderna bekvämligheter och sociala ytor.

Praktiskt kök som erbjuder rejält med förvaring i köksskåp och lådor hela vägen upp till tak samt mycket goda arbetsytor. Plats för matbord. Välplanerat och rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för såväl soffmöblemang, tv-möbel och annan önskvärd möblering. Sovrummen erbjuder generösa ytor för dubbelsäng, extra förvaring, kontorsutrymme eller annan önskvärd möblering om så skulle önskas. Stilrent, helkaklat badrum med badkar. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Genomgående vackra golv och ljusa väggar i sobra färger. Välskött fastighet anno 1880.

I denna fina lägenhet bor du på en av Stockholms mest populära adresser med direkt närhet till Östermalms bästa kvarterskrogar, Humlegården, Stureplan, Östermalms Saluhall, Lill-Jansskogen och Karlaplan. Området är känt för sin imponerande arkitektur och de stora kulturarven, men erbjuder också mycket mer. Med närhet till vatten, grönska och naturen; även till pulsen, shopping, kvarterskrogar och uteliv finns allt man kan önska sig här!

Varmt välkommen på visning av denna pampiga och spatiösa sekelskiftesdröm, invid Humlegården!

Visa mer
Slutpris

9 575 000 SEK

Ansvarig mäklare

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Hall

Föreningen

Övriga bilder

Planlösning