Såld lägenhet på Löjtnantsgatan 3 i STOCKHOLM
STOCKHOLM

Löjtnantsgatan 3

Unik chans att förvärva 69,5 kvm på 15:e våningen med panoramautsikt över Stockholms innerstad!

Såld

Unik chans att förvärva 69,5 kvm på 15:e våningen med panoramautsikt över Stockholms innerstad!

Likt så sällan, saluförs nu äntligen en lägenhet i populära Svea Torn på våning 15 med Stockholms kanske bästa läge för dig som har drömt om utsikt över vackra Stockholm. Helt insynsskyddat, på våning 15, finner du denna unika lägenhet med fantastiska fönsterpartier och två generösa balkonger med eftermiddags- och kvällssol. Milsvid utsikt över Stockholm där du bland annat kan blicka ut över Stadshuset, Stockholms Stadion, Norra Tornen, Lidingöinloppet, grönskande Gärdet och vackra takåsar och kyrktorn. I eftertraktade Svea Torn saluförs nu 69,5 väldisponerade kvadratmeter i fint skick som både erbjuder fantastiska vyer och magiska solnedgångar. Missa inte möjligheten att förvärva en lägenhet som sällan är till salu med en av Stockholms mest spektakulära utsikter!

I populära Brf Svea Torn finner du denna unika lägenhet med fantastiska fönsterpartier och generös balkong. Nu saluförs 69,5 väldisponerade kvadratmeter i mycket fint skick. Här bor du i centralt belägna kvarter, ett stenkast från storstadens pulserande liv, men ändå nära till mysiga restauranger och lummiga promenadstråk.

Här bor du i centralt belägna kvarter, ett stenkast från storstadens pulserande liv, men ändå nära till mysiga restauranger, lummiga promenadstråk och havsbris. Stabil förening med god ekonomi som äger marken. Föreningen disponerar garageplatser med för närvarande 0 personer i den interna garagekön.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Anna Sjögren på 0709711102 om du letar efter ett boende som är något utöver det vanliga och som sällan kommer ut på marknaden!

Visa mer
Slutpris

8 750 000 SEK

Ansvarig mäklare

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong 1

Kök

Balkong 2

Sovrum

Badrum

Hall

Föreningen

Övriga bilder

Planlösning