Såld lägenhet på Södermannagatan 41D i Södermalm - Sofo
Södermalm - Sofo

Södermannagatan 41D

Otroligt ljus och välplanerad 3:a i fint skick med generös balkong, invid populära Nytorget!

Såld

Otroligt ljus och välplanerad 3:a i fint skick med generös balkong, invid populära Nytorget!

Enastående lägenhet med bevarade originaldetaljer såsom stora fönsterpartier med djupa nischer och vackra spanjoletthandtag och generös takhöjd! Här erbjuds en ljus och stilren bostad i fint skick med moderna bekvämligheter, sociala ytor och fantastiska förvaringsutrymmen. Bostaden får ett magiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Trivsamt kök som erbjuder rejält med förvaring samt goda arbetsytor och plats för matbord. Välplanerat och rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för såväl soffmöblemang, tv-möbel, matplats och annan önskvärd möblering. Från vardagsrummet nås bostadens väl tilltagna balkong med fantastisk förmiddags- och eftermiddagssol och magisk utsikt över härlig grönska på den ena innergården. Möblerbart för soffgrupp, cafébord, stolar samt blommor i lådor och krukor. Sovrummen erbjuder gott om plats för dubbelsäng, extra förvaring, kontorsutrymme eller annan önskvärd möblering om så skulle önskas. Nyligen stambytt badrum som är helkaklat med vitt kakel och svart klinkergolv. Elegant och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor på två hatthyllor. Hallen leder in till bostadens generösa walk-in-closet där utrymme finns för extra förvaring. Välskött byggnad uppförd 1926 och förening med god ekonomi som äger marken.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Anna Sjögren på 0709-711 11 02 för visning av denna välplanerade och charmiga 20-talsdröm, invid populära Nytorget!

Visa mer
Slutpris

8 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.