Såld lägenhet på Magnus Ladulåsgatan 19, 2tr i Södermalm - Maria
Södermalm - Maria

Magnus Ladulåsgatan 19, 2tr

Belägen mot tyst innergård och grön allé med inglasad söderbalkong!

Såld

Belägen mot tyst innergård och grön allé med inglasad söderbalkong!

OBSERVERA! VISNING INSTÄLLD. LÄGENHETEN ÄR SÅLD!

Tyst och ostört belägen mot grönskande innergård och vacker allé. Trevlig utsikt mot himmel och gröna träd från inglasad söderbalkong. Inglasningen gör att balkongen blir ett extra rum större delen av året.
Lägenheten är ljus, mycket fräsch och vetter med högt läge på plan 3 mot den fina innergården. Plan 1 är Kollektivhusets lokaler och räknas inte när de skriver antal trappor. Det är tyst och lugnt, perfekt för den som gillar att sova med öppet fönster. Kök och vardagsrum har halvöppen planlösning för kravlöst umgänge. Dörrposterna är höjda för ökad ljusflöde och det är vackert, slitstarkt sk kubb-golv genomgående i hela lägenheten. Mycket förvaring med klädkammare, platsbyggda garderober och vindsförråd. Lägenheten har fn 3,5 rum, det största sovrummet är avdelat till två sovrum och återställs enkelt till en 3:a. Mycket välskött förening, lågt belånad med stabil ekonomi. Underbar stor, lummig innergård med flera grillplatser, vattenspel, odlingslotter och fruktträd.
Här får du möjlighet att ta del av en attraktiv boendegemenskap i modernt kollektivhus, med möjligheter till gemensamma måltider, musikstudio, konstateljé, snickeri, fräscht gym, bastu, cykelverkstad och mycket mer.
Södra stationsområdet är en av Södermalms mest expansiva delar. En spännande del av Södermalm där det nu växer fram mysiga kaféer, gallerior, prisbelönta restauranger och vinbarer. Mariatorget ligger ett stenkast bort och det är bara några minuters cykelväg till badbryggan vid Årsta.
Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 750 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Hall

Övriga bilder

Grönskande fin innergård

Lummig innergård

Matsalen

Byteshörna

Syateljé

Målarstuga

Snickarverkstad

Café/bar/konsertlokal

Bastu

Gym

Relaxrum

Grillplats i berså

Vattenspel

Trädäck på gården

Lekplats på gården

Gårdsfest

Gårdsfest

Planlösning

Planlösning

Ursprunglig planlösning