Såld lägenhet på Reimersholmsgatan 39 i Reimersholme
Reimersholme

Reimersholmsgatan 39

Fantastisk 2:a på Reimersholme med stora fönsterpartier och vacker utsikt över Mälaren!

Såld

Fantastisk 2:a på Reimersholme med stora fönsterpartier och vacker utsikt över Mälaren!

Har du någonsin drömt om att bo i en oas mitt i Stockholm med Mälaren utanför fönstret som omringar dig och fantastiska grönområden runt husknuten? Nu kan drömmen bli sann! Nu har du möjlighet att förvärva denna unika och eftertraktade bostad på charmiga och natursköna Reimersholme!

Med sina välplanerade 48,5 kvm erbjuds en hemtrevlig bostad med vacker utsikt över Mälaren. När du kliver in i lägenheten välkomnas du av en rymlig och inbjudande hall, målad i en vacker blå kulör. Från hallen nås bostadens väl tilltagna badrum med såväl kakel- som klinkerplattor. Hallen leder in dig till det ljusa vardagsrummet i delvis öppen planlösning mot köket. Det rymliga vardagsrummet har gott om plats för soffmöblemang, tv-möbel, kontorsplats samt annat önskvärt möblemang. Fantastiska fönsterpartier som släpper in ett fint naturligt ljus där du kan blicka ut över Mälaren och över härlig grönska. Köket är utrustat med alla bekvämligheter som behövs för matlagning och har även plats för mindre matgrupp. Här kan du koppla av med en kopp kaffe och njuta av den vackra utsikten och omgivningen utanför köksfönstret. Köket erbjuder gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor. Lägenheten erbjuder ett bekvämt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng, sängbord samt förvaring i generösa skjutdörrsgarderober.

Reimersholme är ett mycket populärt bostadsområde som har blivit känt för sin charmiga atmosfär, närheten till vattnet och natursköna omgivningar. En av Reimersholmes mest framträdande drag är dess närhet till naturen. Med vacker utsikt över Mälaren och omgivande grönska, erbjuder ön en lugn och avslappnad miljö. Det finns också flera parker och promenadstråk som inbjuder till rekreation och friluftsliv. Reimersholme har också utvecklats till en plats för kultur och nöje. Här finns några restauranger, kaféer och barer som lockar både boende och besökare. Det finns även en kultur- och konstscen med olika evenemang och utställningar.

Om du letar efter en avkopplande och vacker plats att bo på, mitt i stan, kan detta vara ditt nästa drömboende - varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 545 000 kr

Ansvarig mäklare

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.