Skånegatan 57 Södermalm - SoFo
Södermalm - SoFo

Skånegatan 57

Sekelskiftesdröm om 3 rok mitt i SoFo!

Såld

Sekelskiftesdröm om 3 rok mitt i SoFo!

I hjärtat av SoFo, nära Nytorget är denna vackra bostad från sekelskiftet belägen. En oslagbar kombination av gammalt och nytt med 3! bevarade stilfulla kakelugnar, takstuckatur i original, höga fönster, spegeldörrar och nybyggd balkong.
Lägenheten karaktäriseras av ljus och rymd med en majestätisk takhöjd på ca 3,3 m och höga fönster i två väderstreck. Bostaden ligger högt med härlig balkong högst upp utan insyn med sen eftermiddags- och kvällssol. Planlösningen är optimal med kök och utgång till balkong i lägenhetens mitt, stora sällskapsytor och gott om förvaring. Även möjlig att bygga om till 4 rok.
De vackra ytskikten uttrycks av plankgolv, höga golvpaneler, djupa speglade fönsternischer, stuckatur och takrosetter.
Fastighetens innergård används flitigt av de boende och föreningen har en trevlig gemenskap med bra stämning. Elen ingår i avgiften. Äkta förening som äger marken.
På Skånegatan 57 bor man i populära SoFo med ett oöverträffat utbud av caféer, barer och restauranger. SoFo kännetecknas av gemytlig småstadskänsla med kreativ karaktär, många mindre butiker och trevliga mataffärer. Närhet till naturen med parker som Vitabergsparken eller koloniträdgårdarna och vattnet vid Årstaviken ger perfekt variation. På några minuters promenad når man många bussar samt t-bana station Medborgarplatsen.

Välkommen till visning!

Visa mer
Slutpris

11 280 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.