Brantingsgatan 18 Östermalm - Gärdet
Östermalm - Gärdet

Brantingsgatan 18

Riktig pärla på en av Gärdets bästa adresser!

Såld

Riktig pärla på en av Gärdets bästa adresser!

ACCEPTERAT PRIS!

Välkomna till denna välplanerade etta på en av gärdets mest attraktiva adresser.

Här bor du på 28kvm med öppen planlösning vilket gör att lägenheten är perfekt för sociala sammanhang och känns otroligt rymlig. Sovloftet gör också att du maximerar lägenhetens förvaring.

Det fina Ikea-köket är renoverat i augusti 2020. För att göra det ännu finare har man valt att köpa till exklusiva buster + punch-knoppar.

Lägenheten är i genomgående bra skick så det är bara att flytta in.

Föreningen har stabil ekonomi med låga avgifter och låg belåningsgrad.

Föreningen har en stor gemensam takterrass med sol från lunchtid och sedan hela dagen och kvällen. Det finns även bastu i källaren till förfogande för föreningens medlemmar. Cykelförråd finns i källaren såväl som en tvättstuga som renoverades 2017.

Här har du tunnelbanan ett stenkast bort och med endast Östermalmstorg två stationer härifrån når du stadens puls på ynka fem minuter.
Närområdet erbjuder dessutom en välsorterad livsmedelsbutik, flertalet restauranger och fina grönområden i form av bla. Tessinparken och Ladugårdsgärdet med Kampementsbadet.

Kontakta mig för mer information.
ella.reutman@smh.se
072-210 19 03

Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 400 000 kr

Ansvarig mäklare
Ella Reutman

Ella Reutman

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.