Såld lägenhet på Alströmergatan 49 i Kungsholmen
Kungsholmen

Alströmergatan 49

Underbart ljusinsläpp, högt upp i huset och solig balkong i söderläge!

Såld

Underbart ljusinsläpp, högt upp i huset och solig balkong i söderläge!

Centralt och samtidigt lugnt läge nära t-bana som tar dig till centralen på 5 min, populära restauranger, bad och vacker natur. Mycket ljus, hemtrevlig och optimalt planerad lägenhet i fritt läge mot lummig innergård och härlig grönska. Här erbjuds en stilren och funktionell bostad med trevlig social planlösning och generös soldränkt balkong. Stora fönsterpartier i två väderstreck, väl tilltagen takhöjd och välbevarade originaldetaljer anno 1929. Välskött förening med god ekonomi. Den perfekta bostaden - både för singeln och för paret. En bostad att trivas i och längta till - välkommen hem!

Mycket goda kommunikationer med tunnelbanans såväl grön som blå linje vid station Fridhemsplan. Stockholms city nås på ca 5 minuter med t-bana och vid Fridhemsplans knutpunkt finns även stamnätbussarna 1, 3, 4 m.fl. busslinjer. I närområdet finns även busslinjerna 54, 56, 61, 77, 91, och 94.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Anna Sjögren på 0709-71 11 02 för privatvisning!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Anna Sjögren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.