Kronobergsgatan 16, 1tr Kungsholmen
Kungsholmen

Kronobergsgatan 16, 1tr

Utmärkt 2:a invid Fridhemsplan med optimal planlösning och stor balkong.

Såld

Utmärkt 2:a invid Fridhemsplan med optimal planlösning och stor balkong.

Välkommen till en suverän 2:a om 48 väldisponerade kvm i bra skick. Alla vackra tidstypiska detaljer är på plats såsom härlig takhöjd, fina trägolv, spröjsade fönster samt vackra snickerier. Lägenheten är lugnt belägen på Kronobergsgatan med sovrum och balkong vetter mot föreningens grönskande innergård. Här erbjuds en välbevarad bostad i fint skick med en utmärkt planlösning som är yteffektiv och tillgänglig. Här ges öppna och härliga sällskapsytor mellan kök och luftigt vardagsrum med plats för rejält middagsbord. Fräscht badrum med tvättmaskin. Välkommande hall med plats för avhängning & skor, samt bra förvaring i rejäl klädkammare. Enligt föreningen är lägenheten 1 rum och kök.

Välkommen till ett kvalitetsboende på ett synnerligen eftersökt läge invid Fridhemsplan. Här bor man tyst och lugn med direkt närhet till såväl promenadstråken längst Kungsholms Strand som city-livet på Fridhemsplan. Goda kommunikationer via tunnelbanans gröna och blåa linjer, samt flera innerstads bussar såsom stomlinje 1, 3 och 4. Skuldfri förening med välskött fastighet.

Visa mer
Slutpris

4 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Oscar Bäverstam

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.