Birger Jarlsgatan 104N Östermalm
Östermalm

Birger Jarlsgatan 104N

Perfekt belägen första lägenhet!

Såld

Perfekt belägen första lägenhet!

Perfekt första lägenhet eller en blivande övernattningsdröm!
Toppläge i Sibirien i del av Östermalm som gränsar mot Vasastan nära KTH, Universitetet, Handels och Karolinska. Bästa adress i mysiga, lugna restaurangtäta kvarter nära t-bana Tekniska Högskolan, inte långt från Odenplan med nya citybanan samt med omedelbar närhet till både Hagaparken och Liljansskogen.
Lägenheten är ljus och fin samt bra planerad med fokus på det stora rummet där det finns utrymme för bäddsoffa/säng, arbetsyta och trevlig matplats. Rummet har ett stort fönsterparti som släpper in mycket ljus och lägenheten har genomgående vackra trätiljor i original. Det finns en välfungerande kokvrå, stambytt snyggt badrum och bra förvaring i klädkammare, hall samt vindsförråd. Det föreligger ett visst renoveringsbehov och bra offert finns från bygg/målarfirma som har utrymme att genomföra arbetet i augusti till låg kostnad. En idé är att ta bort en liten väggdel vid kokvrån och få större kök med halvöppen planlösning.
Bostaden är högt och ostört belägen i trygg och stabil äldre förening som förvaltas av HSB. Brf Morkullan är en stark förening som har bra ekonomi och avser att sänka avgifterna med 2% per år fram till 2026. Det är en äkta förening som äger marken - ej tomträtt.
Föreningens medlemmar erhåller stort mervärde med möjlighet att hyra övernattningsrum till sina gäster, boka bastu eller terrass med grill i föreningens prisbelönta trädgård. Det finns också fem stora tvättstugor att använda, rymligt cykelförråd och ett exceptionellt bra soprum.
Till härliga Hagaparken är det gångavstånd och där kan man ha picknic, spela tennis, boule, paddla kajak eller bada i Brunnsviken. Det är också några minuters promenad till stora grönområden i Liljansskogen och 20 minuter till Stureplan.
Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.