Karlbergsvägen 55 Vasastan
Vasastan

Karlbergsvägen 55

Nyrenoverad sekelskifteslägenhet med härlig balkong i söderläge!

Såld

Nyrenoverad sekelskifteslägenhet med härlig balkong i söderläge!

Fantastiskt fin och synnerligen väldisponerad bostad med härlig balkong i söderläge. Högt till tak och stora fönsterpartier ger underbart ljusinsläpp och härligt känsla av rymd. Hela lägenheten har omsorgsfullt renoverats med nya ytskikt, inklusive nya tak i kök och hall. Nyslipade varvat med nylagda parkettgolv i ljus ek. Ljust målade väggar i svagt brutet vitt och hall i sober cappucino. Praktfullt vardagsrum med dubbla fönsterpartier och plats för stor soffgrupp samt matsalsmöbel. Sovrum med plats för dubbelsäng, många garderober och arbetsplats. Kök med mycket förvaring, bra arbetsytor och utgång till balkong. Välkomnande hall med trevlig överblick över hela bostaden. Representativ fastighet från 1905 med tidstypisk stram utsmyckning. Bostaden har bevarade stuckaturer, takrosetter, djupa speglade fönsternischer, höga socklar och spegeldörrar i original. Utanför fönstren syns mot gatan en stadsträdgård med gräsmattor och vackra rosenrabatter som kantar gången fram till porten. Mot gården ser man en trevlig, grön innergård med stenbeläggning, ett träd och planteringar. På gården finns en fin byggnad för cyklar och trädgårdsmöbler. En anrik och välskött bostadsförening som äger marken och har en låg belåningsgrad.

PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Klicka på boka. (Om du är på hemnet, så klicka först på "Läs mer hos mäklaren"). Välkommen!

Visa mer
Slutpris

7 210 000 kr

Ansvarig mäklare
Ebba Litzén

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.