Såld lägenhet på Dalagatan 86F i Vasastan
Vasastan

Dalagatan 86F

Vacker bostad med högt läge och fantastiskt ljusinsläpp.

Såld

Vacker bostad med högt läge och fantastiskt ljusinsläpp.

Vacker bostad med fantastiskt ljusinsläpp genom stora spröjsade fönsterpartier i original. Högt i tak och genomgående ljusa harmoniska färger och materialval. Obehandlade trätiljor i original som fått vacker patina genom åren. Trevligt sällskapsrum i hjärtat av bostaden och halvöppet kök i fil. Sovrum med inredd walk-in closet. Rymligt badrum med badkar och tvättmaskin. Gott om förvaring med skåp upp till tak. Välskött bra förening med god ekonomi. Mycket fin innergård med olika platser för aktivitet som följer solen under dagen. Grillplatsen ligger vid kvällssolen. Idylliskt och tyst läge nära grönområden och med en minut till pendeltågstation Odenplan.

PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Om du är på hemnet, så KLICKA på "LÄS MER HOS MÄKLAREN" (gröna knappen). När du är på mäklarens sida, KLICKA "BOKA" (Lila knappen). Varmt Välkommen!

Visa mer
Slutpris

5 320 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.