Såld lägenhet på Gräddgatan 7 i Kallebäck
Kallebäck

Gräddgatan 7

Högt gavelläge med balkong och utsikt mot Gothia Towers

Såld

Högt gavelläge med balkong och utsikt mot Gothia Towers

Kallebäcks torn - Exklusiv lägenhet med balkong i angenämt läge!

Vill Du bo i en modern bostad byggd 2018 som genomsyras av smakfull estetik och tidlös skandinavisk design i ett populärt område så har Du hittat rätt! Här bor man med kort väg till centrala Göteborg och med närhet till natursköna omgivningar.

Kontakta mäklaren för möjlighet till förhandsvisning! Tillträdesönskemål från säljare april/maj 2023.

Bostaden är belägen på våning 13 av 14 och har stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Påkostat kök från Ballingslöv med gott om förvaring och avlastningsytor som inspirerar till kreativ matlagning. Naturlig plats för matbord vid fönster. Från köket har man utgång till den fina balkongen som är en underbar oas att vistas. Här finns plats för utemöbler, grill (el), och trivsel. Rofyllt sovrum med god plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Gott om förvaringsplats finns i separat klädkammare samt stor skjutdörrsgarderob i hallen. Helkaklat badrum med dusch som har vikdörrar av glas, handfat med kommod, badrumsspegel med belysning och förvaring, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt en toalett.

På Gräddgatan 7 bor Du i ett trevligt grannskap med ett komfortabelt familjeliv. Den fina innergården erbjuder både utegym, gemensam grillplats, cykelparkering och hissen tar er smidigt hela vägen ner till parkering i garaget. Bostaden återfinns i det expansiva området Kallebäck som ligger mellan Göteborgs innerstad och Delsjöområdets vackra natur. Från området når man enkelt kollektivtrafiken till både Korsvägen och Avenyn på ca 10 minuter. Kallebäck är en bra utgångspunkt, oavsett var i Göteborgsregionen du vill åka. Med bil tar du dig snabbt och enkelt ut på de stora trafiklederna E6 och väg 40!

Här är vardagslivet bekvämt! Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 435 000 SEK

Ansvarig mäklare

Anders Rosin

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kallebäck