Nattvardsgränd 13 Norrviken
Norrviken

Nattvardsgränd 13

Renoverad, rymlig och bekväm enplanslägenhet med två soliga uteplatser!

Kommande

Renoverad, rymlig och bekväm enplanslägenhet med två soliga uteplatser!

Renoverad, rymlig och bekväm enplanslägenhet med två soliga uteplatser med centralt läge i Norrviken.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 100 kvm föreningens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Avgift: 5 397 kr inkl värme, VA, kabel TV
 • Förening: Brf Nattvakten
 • Byggnadsår: 1981
 • Område: Norrviken, Sollentuna

Visningar

7 Aug
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Cherry Lindström

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Nattvardsgränd 13

Unikt tillfälle att förvärva denna renoverade, rymliga och bekväma enplanslägenhet med ett av de bästa lägena i föreningen! Radhuskänsla med två uteplatser med sol hela dagen! Det finns bara 8 st enplanslägenheter i föreningen. En insynsskyddad, trälagd och rymlig uteplats på baksidan med sol från morgon till sen eftermiddag. En rymlig uteplats på framsidan med kvällssol.

Luftig och möblerbar hall i L-form med ett rymligt och praktiskt förråd och en klädkammare. Ljust, ombyggt och renoverat (2010) kök från IKEA med matplats för 4-6 personer och platsbyggt skafferi. Stort och renoverat (2015) badrum med tvättmaskin. Ljust, luftigt, insynsskyddat vardagsrum med utgång till uteplats på baksidan. Renoverad (2013) gäst-wc. 3 st ljusa och renoverade sovrum. Samtliga kranar är av märket FM Mattsson. Samtliga fönster är låsbara. Balkongdörren är låsbar. Utanpåliggande persienner i samtliga rum, den i sovrum 1 är svart på insidan. Ljusa golv i alla rum.

Centralt läge i Norrviken med gångavstånd till pendeltåg och bussar. Flera förskolor och skolor finns i området. Bra kommunikationer från Norrviken med pendeltåg till Stockholm C, tar ca 20 minuter. Cykelavstånd till Häggviks handelsplats och Sollentuna centrum. Arlanda nås på ca 25 minuter via E4:an med bil.

Flera idrottsanläggningar finns i närheten: Sollentunavallen/Sollentuna IP med möjlighet till fotboll, friidrott, ishockey och bandy samt ett flertal inomhusarenor. Norrviken och Edsviken erbjuder plogade isar på vintern för långfärdsskridsko (med möjlighet att åka ända in till Stockholm via Brunnsviken). Gångavstånd till Järvafältets naturområde med motionsspår, ute-gym, Överby Ridstall, cykelslingor, svampplockning och badsjöar etc. samt golfbanorna Sollentuna GK och Svartinge GK.

Varmt välkommen på visning!

 • Klädkammare och förråd
 • Bekväm enplanslägenhet
 • Renoverat, ombyggt och välplanerat kök
 • Stort och renoverat badrum och renoverad wc
 • Radhuskänsla med två uteplatser med sol hela dagen

Uteplats framsida

En rymlig uteplats på framsida med kvällssol. Trälagd altan, stengolv och staket runt. Ett mindre och praktiskt förråd under trappan.

Visa mer

Uteplats baksida

En insynsskyddad, trälagd och rymlig uteplats på baksida med sol från morgon till sen eftermiddag. Markis (3,5m) och staket med en dörr till lekplats.

Visa mer

Kök

Ljust, ombyggt och renoverat (2010) kök från IKEA med matplats för 4-6 personer och platsbyggt skafferi. Induktionshäll, fläkt, ugn, diskmaskin och kylskåp och frysskåp. Vita köksluckor och vitt kakel ovanför arbetsbänk. Tapetserade väggar och ljust golv (Tarkett).

Visa mer

Vardagsrum

Ljust, luftigt och insynsskyddat vardagsrum med utgång till uteplats på baksida. Tapetserade väggar (2022) och vitlaserade parkettgolv (2013).

Visa mer

Badrum

Renoverat (2015) och stort badrum med tvättmaskin. Duschhörna med glasdörrar, handfat med kommod och wc (extra hög). Svart kakel och vit träpanel på väggarna. Svart klinkergolv.

Visa mer

Sovrum 1

Stort och ljust sovrum med en garderobsvägg med skjutbara dörrar. Tapetserade väggar och ljust golv (Tarkett).

Visa mer

Sovrum 2

Ljust och insynsskyddat sovrum med tapetserade (2020) väggar och ljust golv (2012 Tarkett).

Visa mer

Sovrum 3

Ljust och insynsskyddat sovrum med tapetserade (2020) väggar och ljust golv (2012 Tarkett).

Visa mer

Hall

Luftig och möblerbar hall i L-form med ett rymligt och praktiskt förråd och en klädkammare. Tapetserade väggar och ljust golv (Tarkett). Svart klinkergolv vid entré.

Visa mer

Gäst-wc

Renoverad (2013) gäst-wc. Vit träpanel och tapet på väggarna. Ljust golv (Tarkett).

Visa mer

Exteriör

Välkommen!

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 397 kr, inkl värme, VA, kabel TV
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
100 m² föreningens information
Andel i förening
1,25 %

Föreningen

Namn
Brf Nattvakten
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
127 lägenheter varav 7 hyresrätter, 1 lokal
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
Fastigheterna Nattvakten 1 och 4 finns belägna i området Sollentuna i Norrviken, Sollentuna. Nattvakten 1 består av 14 radhusliknande byggnader med 127 lägenheter varav 120 är bostadsrätter i dagsläget och 7 är hyreslägenheter. Nattvakten 4 är en fristående byggnad innehållande garage, kommersiell lokal (hårfrisör), el- och värmecentral, styrelsekontor, tvättstuga, gemensamhetslokal (Tuna) och förråd.

Området byggdes 1979-1981 av Sollentunahem och ombildades till bostadsrätter den 1 december 2007.

Lägenheterna utgör en blandning av 1:or, 2:or, 3:or, 4:or och 5:or på mellan 50-100 kvm. Samtliga lägenheter har ett extra förråd. Blandat varm- och kall-förråd.

Omgivningarna utgörs av radhus, villor och grönområden samt Norrvikensjön och Ravalen som båda har mycket omtyckta badplatser. Norrvikensjön brukar plogas under vintern för att möjliggöra långfärdsåkning med skridskor. I närheten finns också Järvafältet med sin möjlighet till rekreation, två stall för de som är hästintresserade, golfbana, scoutverksamhet och 4H-gård.

Föreningens hemsida: http://nattvakten.se/
Information om månadsavgiften
inkl värme, VA, kabel TV
Tv och Bredband
TV med ett grundutbud erbjuds via ComHem digitalt och ingår i avgiften till föreningen. Möjlighet till utökat utbud finns för egen kostnad.
I lägenheterna finns bredband som Sollentuna Energi förvaltar och där får du möjlighet till att välja mellan flertalet operatörer till bra priser.
Gemensamma utrymmen
Gemensamhetslokal (Tuna) med kyl/frys, kaffebryggare, spis, mikrovågsugn, diskmaskin och porslin. TV 58? och stereo/hemmabio med projektor samt pingisbord. Wifi finns.

I garagebyggnaden finns en tvättstuga i entréplanet. Tvättstugan innehåller fyra vanliga tvättmaskiner och en grovtvättmaskin samt torktumlare, torkskåp, torkrum och mangel. Bokning görs genom vårat APTUS-system med elektronisk bokningstavla i tvättstugeentrén eller via Internet. Se under menyn Tvättstuga.

Inom området finns två lekplatser, en för större barn 2-13 år och en för mindre barn 0-2 år. Båda totalrenoverades 2009. Den större är försedd med gummiunderlag istället för sand.
Parkering
Garage finns i området. Bostadsrättsföreningen är en av tre ägare av garaget, vilket drivs och förvaltas av en samfällighetsförening. Det finns ofta gott om lediga platser. Kontakta Parking Partner för att hyra plats.
Avgift för plats inomhus: 500 kr exklusive moms (625 kr inklusive moms)
Avgift för plats utomhus på taket: 300 kr exklusive moms (375 kr inklusive moms).

Möjlighet till cykel- och mopedförvaring under vintern finns, kontakta styrelsen.

Besöksparkering finns utanför garaget till vänster om garageportarna sett utifrån mot avgift som SMS-parkering. Utanför Vårdcentralen finns också en avgiftsbelagd besöksparkering som betalas i P-automat med kontanter, kort eller SEQR-app.
Övrigt
https://nattvakten.se/ordningsregler/
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2012-2019 Tak och fasadrenovering.
2019 Radonmätning. Stamspolning.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus med radhuskaraktär
BYGGNADSÅR
1981
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
Vardagsrummet tapetserades mars 2022, golvet är äkta parkett som vitlaserades 2013
Staketet på framsidan (norr) byttes mars 2020
Sovrum 2 och 3 tapetserades mars 2020, golven byttes 2012
Trätrall inkl insynsskydd på altan i söder byttes hösten 2016
Badrummet renoverades nov 2015, kvalitetsdokument finns
Toaletten renoverades april 2013 (likadant golv (Tarkett) som i övriga rum förutom vardagsrum)
Alla fönster bytta av föreningen 2012
Hela köket inklusive hallen renoverades våren 2010, även väggen togs bort då så att köket blev bredare
Trall på framsidan (norr) byggdes våren 2009
Sovrum 1 helrenoverades 2009

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
30,461%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
6 000 kr/år
Försäkring
2 400 kr/år
Övrigt
1 200 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
9 600 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Övrigt: varmvatten.
Energideklaration
Utförd 2022-06-17
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
96 kWh per kvm och år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.