Lomvägen 52, markplan Kärrdal
Kärrdal

Lomvägen 52, markplan

Ljus och rymlig 3:a med två stora uteplatser och mycket bra läge!

Kommande

Ljus och rymlig 3:a med två stora uteplatser och mycket bra läge!

Ljus och rymlig 3:a med två stora uteplatser och mycket bra läge i Kärrdal.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 83 kvm föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 0 av 2
 • Avgift: 4 623 kr inkl värme, VA, el och kabel-TV
 • Förening: Brf Rösjön
 • Byggnadsår: 1976
 • Område: Kärrdal, Sollentuna

Visningar

29 Maj
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Cherry Lindström

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Lomvägen 52, markplan

Ljus och rymlig 3:a med en stor, trälagd och möblerbar uteplats vid entré samt en stor, solig och möblerbar uteplats med träaltan på baksidan. Välkomnande hall med en garderob och delvis öppen planlösning mot ljust och renoverat kök (Vedum, 2016). Luftigt och insynsskyddat vardagsrum med utgång till en stor, solig och möblerbar uteplats med träaltan på baksidan. Badrum med tvättmaskin. Två stora och ljusa sovrum samt en inre hall med en klädkammare.

Lägenheten är belägen i lugnt område med möjligheter till bra fritid nära stora naturområden, kommunikationer samt skolor och förskolor. Promenadavstånd till Rösjön med alla dess möjligheter till bad, promenadspår och friluftsliv. Goda kommunikationer med buss 607 som åker mellan Sollentuna C och Danderyds sjukhus samt närhet till E4 och E18 med bil.

Varmt välkommen!

 • Två stora uteplatser
 • Badrum med tvättmaskin
 • Renoverat kök (Vedum, 2016)
 • Radhuskänsla med mycket bra läge

Uteplats

Stor, trälagd och möblerbar uteplats vid entré samt en stor, solig och möblerbar uteplats med träaltan på baksidan.

Visa mer

Vardagsrum

Luftigt och insynsskyddat vardagsrum med rymlig matplats och utgång till uteplats. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Visa mer

Kök

Ljust och renoverat kök (Vedum, 2016). Spishäll (induktion), fläkt, ugn, kyl, frys och diskmaskin. Vita köksluckor och kakel ovanför arbetsbänk. Tapetserade väggar och trägolv.

Visa mer

Badrum

Badrum med tvättmaskin. Badkar, handfat med kommod, toalett. Vitkaklade väggar och ljus våtrumsmatta.

Visa mer

Sovrum 1

Stort, ljust och insynsskyddat sovrum med 2 stora garderober. Tapetserade väggar och laminatgolv.

Visa mer

Sovrum 2

Stort och ljust sovrum. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med delvis öppen planlösning mot kök samt en garderob. Tapetserade väggar och klinkergolv.

Visa mer

Inre hall

Inre hall mellan sovrummen med en klädkammare. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Visa mer

Exteriör

Välkommen!

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 623 kr, inkl värme, VA, el och kabel-TV
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
83 m² föreningens information
Våning
0 av 2
Andel i förening
0,56391 %

Föreningen

Namn
Brf Rösjön
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsforening
Antal lägenheter
198 lägenheter
Allmänt om föreningen
I föreningen finns 198 st lägenheter, 60 HR lokaler, 114 garageplatser, 71 st parkeringsplatser och 17 st gästparkeringar. Det finns övernattningsrum, föreningslokal, hobbylokal, gym och bastu. I föreningen finns det fyra tvättstugor (i hus 32, 44, 46 och 54). I föreningen finns även lekplatser, boulebana och en liten fotbollsplan. Varje lägenhet har ett källarförråd.

Antal 1 rok: 44 st
Antal 2 rok: 37 st
Antal 3 rok: 96 st
Antal 4 rok: 21 st

Närhet till Sjöbergs centrum med bland annat Hemköp, pizzeria, sushirestaurang och frisör, samt skolor (Kärrdalsskolan, Vittraskolan) och förskolor (Sjörövarens förskola, Förskolan Storken, Snickarbarnens förskola, Förskolan I Ur och Skurkojan, Vittra Rösjötorp).

I närområdet finns Rinkebyskogen och Rösjöskogen (med motionsspår och skidspår på vintern). Gångavstånd till Edsviken och till Rösjön (med badplatser och skridskospår på vintern). Väsjöbacken finns inom några kilometers avstånd (med skidbackar).

Inom några kilometers avstånd finns Edsbergs sportfält (med tennisbanor, fotbollsplaner, utegym m.m.), Enebybergs IP (ishall, fotbollsplaner m.m.) samt en golfbana (Danderyds golfklubb). Det finns även en stor fotbollsplan nere vid Rösjöbaden, där det även finns minigolfbana, kanotuthyrning m.m.

Buss 607 går så väl till Mörby centrum/Danderyds sjukhus (tunnelbana) som Sollentuna centrum (pendeltåg). Med buss 627 tar du dig till Sollentuna centrum (15 minuter), Kista centrum och Täby centrum (19 minuter). Till Stockholms central kan du ta dig på 30 minuters restid (buss och tunnelbana eller buss och pendeltåg). Nattetid så går buss 697.

Ekonomisk förvaltning och teknisk förvaltning ombesörjs av Valvet förvaltning AB.
Hanteringen av kösystem för P-platser och garage sköts av Brf Rösjön.

Överlåtelseavgift (2012) ca 1100:- debiteras köpare.
Pantsättningsavgift (2012) ca 440:- per pant.

Cykelförråd
Förvaringsutrymme för cyklar finns i alla våra fastigheter. Bredvid entrén på markplan finns ett litet rum i respektive hus där ett mindre antal cyklar kan stå. I hus 42,44 samt hus 54 finns det i källarplan större förråd för cyklar.

Föreningslokal
Föreningen har en lokal i hus 42 som medlemmar får hyra för fester, träffar, sammanträden etc. Föreningslokalen rymmer ca. 50 personer. Hyran är 300:- per tillfälle.

Övernattningsrum
Föreningen har ett övernattningsrum i hus 60 som kan hyras av medlemmar som tillfälligt behöver ett extra sovrum. Rummet kostar för 150 kronor per dygn.

Gym och bastu
Gym och bastu finns att tillgå i föreningen till en kostnad av 100:-/månad. Om du vill ha tillgång till detta så skriver du ett avtal och kvitterar ut en låsbricka på Kansliet.

Tvättstugor
I föreningen finns fyra tvättstugor, de ligger i hus 32, 44, 46 och 54. I varje tvättstuga finns två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. I tvättstugan på Lomvägen 46 finns även en grovtvättmaskin och ett torkrum.

Mer information finns på http://brfrosjon.se/
Information om månadsavgiften
inkl värme, VA, el och kabel-TV
Tv och Bredband
Bredband
Samtliga lägenheter i föreningen är anslutna till Tele2s nät. Du väljer själv vilket du vill använda. Anslutningen till bredbandsbolaget sker via den vita dosan som sitter vid din ytterdörr medan anslutningen till Tele2 bredband sitter vid ditt tv-uttag. Observera att det inte är tillåtet att flytta eller göra ingrepp i något av bredbandsuttagen.

TV
Tillgång till Tele2s digitalkabel-tv (grundutbudet) finns via tv-uttaget i alla lägenheter, ingen digitalbox krävs. Avgiften för kabel-tv ingår i månadsavgiften.

Telefoni
Uttag för fast telefon finns i varje lägenhet. Det finns också möjlighet att välja telefoni via bredband från någon av våra bredbandsleverantörer.
Parkering
Föreningen har ett garage med platser samt parkeringsdäck. Det finns ytterligare ett antal platser uppe på vändplan. Generellt sätt finns ingen väntetid för parkeringsplats men för att få parkeringsplats i garage brukar man i regel få vänta ca 6-12 månader.

Vid garagets långsida finns gästparkeringar för besökare till föreningens medlemmar. För att få stå på gästparkeringen krävs ett parkeringstillstånd samt avgift (betalas i automaten utanför garaget). Parkeringstillstånd (4 st/lägenhet) för kommande år delas ut i början av året. Parkeringstillstånden gäller i 12 månader.

Garageplats med el: 300:-
Garageplats utan el: 225:-
Parkeringsdäck med el: 225:-
Parkeringsdäck utan el: 150:-
Vändplansparkering utan el: 150:-

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1976
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Det finns förråd.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
30,453%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 600 kr/år
Försäkring
1 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 400 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Energideklaration
Utförd 2021-05-23
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
155 kWh per kvm och år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.