Rosersberg

Rosersbergsvägen 27

Perfekt pendlarlya där snabbt tillträde är möjligt

Till salu

Perfekt pendlarlya där snabbt tillträde är möjligt

Tillfälle till fin lägenhet i bra mycket lättpendlat läge. Stort rum och riktigt kök och hela 2,75 i takhöjd skapar ett mycket trevlig boende. Mycket nära till matvarubutik och kiosk samt kort promenad till stationen. Stor grön och fin innergård. Bostaden är i fint skick. I källaren i samma hus finns ett bra förråd, tvättstuga, mangelrum, två torkrum och cykelrum. Den låga avgiften gör detta till ett perfekt pendlarboende eller en utmärkt första bostad för dig som skall flytta hemifrån. Eller varför inte en studentlya för två.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 36.5 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 0 av 3, Hiss finns ej
  • Avgift: 2 327 kr 200 kr/månad för p-plats (separat kö)
  • Förening: BRF Skytten nr 1
  • Byggnadsår: 1955
  • Område: Rosersberg, Sigtuna

1 395 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Jonas Dackman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Rosersbergsvägen 27

Allmänt

Härligt boende i lugnt och fint pendlarläge, nära till butik och kommunikationer. Välskött förening och låg avgift. Välskött och nyligen upprustad innergård.

Visa mer

Rummet

Stort rum med gott om plats för både soffa, arbetsplats och sovplats. Parkettgolv och målade väggar, fransk balkong. Härlig takhöjd om ca 2,75 meter ger en skön känsla åt rummet.

Visa mer

Kök

Fullstort kök med plats även för att avnjuta måltiden. Köket har gott om förvaring och arbetsytor. Utrustat med modern fläkt, spis, kyl & frys. Klinkergolv och ljust målade väggar med stänkskydd av mosaik.

Visa mer

Badrum

Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv, stambytt 2004-2005. Utrustat med dusch, handfat och wc.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med klinkergolv och ljust målade väggar. Plats för avhängning finns.

Visa mer

Exteriör

Trevlig område där föreningen har några butikslokaler uthyrda på baksidan. Här finns även Rosersbergs matbutik vidbyggd.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun och ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Mysig villastad med uppväxta villatomter med merparten stora tomter. Bostadsrätter med äldre välskötta föreningar och ett mindre antal hyresrätter. I Rosersberg finns anrika Rosersbergs slott - Sveriges enda kungliga slott i privat drift. Området har gott om arbetstillfällen och nya bostäder planeras genom mindre förtätning och utvidgning på andra sidan järnvägen. Vill du bor mera lantligt så finns även här Åshusby, Skoby, Skånela och Sälna.

Kommunikation

Med den nya trafikplatsen har Rosersberg en direkt anslutning till E 4 Uppsalavägen. Det innebär en kort och smidig förbindelse från E 4 till Rosersbergs Villastad och Rosersbergs industriområde, samt ger energi åt områdets fortsatta utveckling och expansion.

I Rosersberg finns en pendeltågsstation och flera busshållplatser. Följande linjer finns:

Pendeltåg: 36 Märsta-Södertälje C

Samt busslinjer:
538 Rotebro station-Arlanda
576 Märsta station-Klockbacka
585 Ekillaskolan-Gillermossen

Närservice

I Villastaden finns trevliga Matöppet med ett bra sortiment av allt du behöver till dina måltider. Här finns också Rosersbergs spel och service som även är en trevlig kiosk. Är du hungrig så finns Rosens vedugn Pizzeria och mycket populära sportbaren Blå Laguna eller "laggen" som ortsborna säger med supergoda pizzor och ett bra sortiment i á la carte menyn. Närmare motorvägen finns Grekiska kolgrillsbaren, ChopChop, Subway och Burger king. Vid finare tillfällen kan du njuta av härlig matlagning ute vid anrika Rosersbergs Slott. I Skånela finns en lokalpub samt slottscafé på somrarna

Parkering

En p-plats ingår till bostaden och kostar 200 kr/månad, betalplatser finns på baksidan

Övrigt

Rosersbergs IK är Rosersbergs största idrottsförening och erbjuder aktiviteter inom bland annat fotboll, innebandy och handboll. En fotbollsplan, en nyanlagd konstgräsplan, en grusplan och en idrottshall ligger vid Råbergsskolan. Rosersberg har också en skytteförening, motionsspår, ridverksamhet och två badplatser. Det finns också en hembygdsförening. Vid anrika Rosersbergs slott kan du avnjuta en picknick i slottsparken och ta en trevlig promenad nere vid Mälaren.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.