Tellusgatan 16 Märsta - Steninge
Märsta - Steninge

Tellusgatan 16

Unikt tillfälle till friköpt tomt i Centralt läge i Märsta

Såld

Unikt tillfälle till friköpt tomt i Centralt läge i Märsta

Här finns en mycket ovanlig möjlighet att köpa en friköpt tomt i ett villaområde. Tomten ligger högre än vägen och stöttas upp med rejäla stödmurar. Baksidan av tomten vetter mot skogsparti och gångväg genom området. Fram till tomten finns el och v/a anslutningar samt bredband. Här finns även borrhål för bergvärme.
Området består omväxlande av fristående villor och rad/kedjehus. Du har kort promenad på ca 5 minuter till förskola och buss. Till centrum kan du promenera på drygt 10 minuter. Skolor butiker och all annan service finns på bekvämt avstånd. Här omges du av uppväxta villaträdgårdar och hela området omgärdas av ett härligt grönområde. Du har även promenadavstånd till badplats och till Steninge Slottsby med restaurang och butiker. Här kommer även en ny skola att uppföras inom snar framtid. Stödmurar finns på plats samt en asfalterad uppfartsväg till tomten och här finns även omgivande häck och buskar samt några träd.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonas Dackman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.