Såld villa på Bergtomtavägen 17 i Fullersta
Fullersta

Bergtomtavägen 17

Välkomna till ett alldeles unikt läge!

Såld

Välkomna till ett alldeles unikt läge!

- NATURSKÖNT - OSTÖRT - ÅTERVÄNDSGATA - BERGVÄRME - MILSVID UTSIKT - NATURNÄRA -

Vi är glada att välkomna er till Bergtomtavägen 17 och denna välplanerade villa från 2013 med ett alldeles utsökt läge! Här bor ni med en fantastisk utsikt utan någon direkt insyn, granne med naturreservat men samtidigt nära till skolor och förskolor. Det sägs att människan blir lycklig av avstånd. Och säljarna beskriver själva hur utsikten från andra våningen skapar sinnesro och förundran. Fullersta är ett av våra mest populära områden i Huddinge av den enkla anledningen att du har nära till Huddinge centrum och pendeltåget som på 13 minuter tar dig till södra station samtidigt som du har lyxen att bo inpå naturen med närhet till motionsspår och skogspromenader. Med en promenad på 15-20 min når du Huddinge centrum och förskola/skola ligger inom 5-10 min gångavstånd. Nedanför berget ligger också Källbrinks naturområde och elljusspår. Läget är väldigt lugnt då huset är beläget i slutet på en skaftväg på en återvändsgata, området beskrivs ha en nybyggaranda med god kontakt. På gatan finns flera parkeringsplatser för gäster och grannar att nyttja.

Det är tydligt att säljarna inte har lämnat något åt slumpen i valen vid husbygget. Husritningarna blev efter många långa funderingar och omritningar verklighet, och det märks att processen har fått ta tid för i dag står där ett hus som inte lämnar något att önska. Säljarna avslutar sitt säljarbrev till nästa ägare såhär: "Det går inte att säga annat än att vi älskar detta hus. Vi kommer att sakna huset mycket. Det är så välbyggt och i en sådan kvalité! Vi har sökt en harmoni, linjer som går igen och en helhet. Det är ett unikt hus.".

Genom entréns dubbeldörrar och hall med 5,5 meter i takhöjd möts du av eldstaden i vardagsrummet med sina egna dubbeldörrar. Här ges utrymme för en social möblering där brasa och den alldeles underbara utsikten kan avnjutas. På Bergtomtavägen 17 bor du i ett hus där alla sociala och öppna delar helt saknar insyn medans skog och natur bjuds in genom stora panoramafönster. I anslutning till vardagsrummet ligger kök och matplats. Ett platsbyggt kök med fina lösningar och mycket stilrent utförande samt plats för stor matgrupp och de riktigt stora sällskapen! Säljarna berättar om köket som den naturliga samlingsplatsen med bänken där barnen och gästerna kan sitta och samspråka när maten tillagas. På entréplanet hittar du också husets bibliotek, eller fjärde sovrum för dig som önskar, helkaklat badrum med dusch och tvättstuga med praktiskt arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare. Genom den stora och ljusa entrén som är öppen till övervåningen leder trappan upp. Välkommen upp att slås av utsikt och natur rätt in på. Här uppe finns allrum, utmärkt andra vardagsrum. Tre sovrum med förvaring i garderober, stora sovrummet har även en egen klädkammare, det stora badrummet med både hörnbadkar och dusch samt två till förråd för förvaring.

Vi önskar er varmt välkomna på visning, tveka inte att kontakta Rebecka Kristensen om ni har några frågor!

Visa mer
Slutpris

11 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkomna

Entré

Vardagsrum

Matplats

Kök

sovrum 1

Badrum entréplan

tvättstuga

allrum

sovrum 2 & 3

Sovrum 4

badrum övre plan

tomt

fastigheten

Övriga bilder

Planlösning

Fastighetskarta