Såld villa på Bergtomtavägen 6 i Fullersta
Fullersta

Bergtomtavägen 6

Makalöst läge i populära Fullersta!

Såld

Makalöst läge i populära Fullersta!

OSTÖRT LÄGE - ÅTERVÄNDSGATA - BERGVÄRME - UNDERBAR TERRASS - SPABAD - NATURNÄRA - VARMGARAGE

Vi är glada att välkomna er till Bergtomtavägen 6 och denna välplanerade villa från 2016 med ett alldeles utsökt läge! Här bor ni med en fantastisk utsikt utan någon direkt insyn, granne med naturreservat men samtidigt nära till skolor och förskolor. Fullersta är ett av våra mest populära områden i Huddinge av den enkla anledningen att du har nära till Huddinge centrum och pendeltåget som på 13 minuter tar dig till södra station samtidigt som du har lyxen att bo inpå naturen med närhet till motionsspår och skogspromenader. Läget är väldigt lugnt då huset är beläget i slutet på en skaftväg, gatan beskrivs ha en nybyggaranda med god kontakt med grannarna och vara väldigt familjärt.

Det märks väl att säljarna inte har lämnat något åt slumpen i valen vid husbygge. Entréplanet med stora sociala ytor och fönster i fritt läge bjuder in till umgänge och stora middag. Du kan laga mat under tiden gästerna tar en drink på andra sidan hällen eller titta ut över skog och natur genom fönster från golv till tak. Säljarna beskriver köket som sitt centrum och tycker det bästa med köket är att det angränsar till i princip alla rum på entréplanet. I vardagsrummet ryms stor soffgrupp och det är enkelt att få en social möblering med soffor mitt emot varandra om så önskas. Den stora hallen är något som säljarna verkligen har uppskattat. För dem har det varit självklart med en hall där gäster slipper trängas och där det finns gott om förvaring. Under taket ovan entrén placerar du gärna en sittgrupp för att kunna njuta av eftermiddagssolen men mest användbart är det nog ändå för parkering av barnvagn eller matkassar och shoppingpåsar då taket skyddar mot regn och snö. Från tvättstugan når du det stora varmgaraget som också nås via elektronisk garageport och egen entré från husets ena kortsida. Det finns fyra sovrum i huset vara av ett på entréplan och de andra på övervåningen. Master bedroom har egen walk in closet och direktanslutning till badrummet. Badrummet nås också från allrummet och har ett stort fönster för härligt ljusinsläpp. Här finns både badkar och dusch samt förvaring i kommod med tvättställ och spegelskåp. Allrummet är perfekt som TV-rum och härifrån nås den insynsskyddade terrassen i direkt söderläge, perfekt för solbad och AW.

Tomten är välplanerad och säljarna har fokuserat på att skapa en lättskött tomt där trädgårdstomt möter naturtomt. Du kan följa solen hela dagen med stenlagda uteplatser som sträcker sig runt hela huset. På husets baksida finns ett spabad som används året runt där du kan blicka ut över skog och mark. Uteplatsen i syd-/västläge angränsar till köket så här placerar du medfördel din matgrupp för fika och måltider utomhus i solen. Redan på våren värmer solen här och tack vare vinkeln på huset blåser det sällan. Läs gärna mer om hur säljarna själva upplever huset i säljarbrevet under dokument.

Tveka inte kontakta mig om ni har några frågor. Varmt välkomna på visning hälsningar Rebecka Kristensen, 0702522821.

Visa mer
Slutpris

11 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkomna

Kök

Matplats

Vardagsrum

Entré

Detaljer

Allrum

Terrass

Master bedroom

Badrum övre plan

Sovrum övre plan

Sovrum nedre plan

Badrum nedre plan

Tvättstuga

Uteplats

SPABAD

Fasad

Övriga bilder

Planlösning

Fastighetskarta