Edsvägen 3 Centrala Huddinge
Centrala Huddinge

Edsvägen 3

Charmig tvåa på gångavstånd till Huddinge Centrum!

Såld

Charmig tvåa på gångavstånd till Huddinge Centrum!

HSB-FÖRENING - STAMBYTT - STORA YTOR - UTMÄRKT FÖRVARING

Centralt i Huddinge och nära till allt ligger denna rymliga tvåa! Fönster åt två håll och utan insyn, med härlig grönska åt det ena hållet och föreningens vackra gårdar och parkering åt det andra. Här finns ett stort och luftigt vardagsrum med stora fönster som är tänkta som franska balkonger. Genomgående för bostaden är de utmärkta förvaringsmöjligheterna i såväl platsbyggda garderober som klädkammare. Det kaklade badrummet med badkar är stambytt tillsammans med det moderna köket. Fönstret ut mot grönskan över köksbänken är fantastisk, det här måste vara lägenhetens bästa plats! I köket finns rum för matgrupp om 4 personer och för större bjudningar finns gott om plats för matgrupp i vardagsrummet.

Lägenheten har ett bra läge i ett lugnt område precis intill Huddinge centrum med alla bekvämligheter som shopping, matvaruhandel, restauranger, caféer och kommunikation via både buss och pendeltåg. Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som orientering, kanotpaddling, golf, ridning och vintertid även utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro. Välunderhållen och representativ fastighet med hiss och förråd till lägenheten.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

1 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.