Såld villa på Videvägen 10 i Fullersta
Fullersta

Videvägen 10

STOR VILLA MED URSPRUNG FRÅN 30-TALET PÅ GAVELTOMT

Såld

STOR VILLA MED URSPRUNG FRÅN 30-TALET PÅ GAVELTOMT

TOTALT 402 KVM - DUBBELGARAGE - 7 SOVRUM - HÖGT LÄGE - GAVELTOMT

Varmt välkomna till Videvägen 10 och denna fantastiska villa om totalt 402 kvm belägen på hörntomt och populär gata! Här bor du med närhet till Huddinge centrum och pendeltåg, skolor och förskolor samt naturreservat och badsjö. Huset har 3 eldstäder, är ursprungligen från 1938 men byggdes ut 2017 till en riktig praktvilla på Videvägen! Säljarna har sparat många av de fina detaljerna från 30-talet men har lagt till all lyx och bekvämlighet som vi är vana vid idag. Ett av alla exempel är ett tvättnedkast som går hela vägen från master bedroom på våning 2, genom två av sovrummen på våning 1 ner till tvättstugan i källarplanet.

Genom entrén på källarplanet möts du av en stor hall med gott om förvaring bakom skjutdörrar, stort badrum med både dusch och badkar, tv- och lekrum, tvättstuga samt stort hobbyrum med gott om plats för både pingisbord och innebandyspel. En trappa upp på våning 1 välkomnas du till en trevlig lounge vid kaminen, nytt badrum med dusch, rymligt kök med bakhörna och plats för matgrupp om 12 personer. Här finns den gamla entrén kvar tillsammans med ursprungliga detaljer så som den gamla murstocken och det ventilerade skafferiet. I den nya delen finns nu fyra sovrum med bra ljusinsläpp och vackert ovalt fönster. De fyra sovrummen går att göra om till två större sovrum. På våning 2 får du ett helt eget föräldraplan med en fantastisk utsikt! Du välkomnas upp i ett rymligt vardagsrum med kamin, här finns även ett kontor/gästrum, ett master bedroom med hans och hennes walk in closet samt förberett för att inreda ett stort badrum med fönster i två väderstreck. Huset är nymålat 2021.

Huset har en 48 kvm stor veranda med jacuzzi. Tomten är på 1036 kvm och här finns både friggebod samt dubbelgarage med el och vatten. Här bor du i ett familjevänligt villaområde med närhet till Huddinge centrum, pendeltåg samt skolor och förskolor. Precis intill villaområdet ligger Källbrinksskolan och Källbrinks sportområde med bland annat fotbollsplaner, tennisbanor, friidrottsanläggning och löpspår. Inte långt ifrån bostaden kan du bada och fiska i sjön Gömmaren med både strand och klippor.

Visa mer
Slutpris

10 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkomna

Kök

Matplats

Terrass

Lounge

Sovrum

Vardagsrum

Master bedroom

Balkong

Gästrum

Badrum

Tvättstuga

Lekrum

Entré

Trädgård

Dubbelgarage

Övriga bilder

Planlösning

Våning 1

Våning 2

Entréplan

Fastighetskarta