Såld lägenhet på Vikingavägen 3 i Kvarnbergsplan
Kvarnbergsplan

Vikingavägen 3

Stor 1:a med inglasad balkong och låg avgift!

Såld

Stor 1:a med inglasad balkong och låg avgift!

Inglasad balkong, stambytt badrum och stabil förening! Varmt välkomna till Vikingavägen och denna trivsamma och välplanerade etta i mycket populär och välskött förening. Det här är ett riktigt fint hem där man tycks ha tänkt på precis allt! Det smakfulla köket går i ljusa och varma toner. Från lägenhetens rum med sovdel och plats för större soffa når du den inglasade balkongen i fritt läge. Här på balkongen får du ytterligare ett utrymme till denna redan stora etta. Badrummet är stambytt 2011 med uttag för tvättmaskin. Genomgående smakfulla val och många fönster ger en ljus känsla, här är det lätt att trivas!

Njut av längre säsonger och få ett extra rum på balkongen, njut av det lugna och trygga området intill villakvarteren och grönområden. På Vikingavägen erbjuds ni ett mycket trevligt boende på gångavstånd till Huddinge centrum och pendeltåget. På Kvarnbergsplan finns matbutik, restauranger och gym. Från Kvarnbergsplan går bussar till både Huddinge och Stuvsta station samt till Huddinge med omnejd.

Visa mer
Slutpris

1 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.