Björkallén 53 Fållan
Fållan

Björkallén 53

Charmig 30-talsvilla med utsikt över badsjön Magelungen!

Såld

Charmig 30-talsvilla med utsikt över badsjön Magelungen!

SJÖUTSIKT - CHARMIGT 30-TAL - NYRENOVERAT KÖK OCH BADRUM - BEVARADE DETALJET

Vi är glada att äntligen få välkomna er till Björkallén 53 och detta underbara läge precis intill den populära badsjön Magelungen. Med stor och solig tomt, fantastiska detaljer och moderna bekvämligheter lämnar denna charmiga villa lite att önska! Det märks att säljarna tänkt till i sina renoveringar. De originaldetaljer som man vill bevara i ett hus som detta finns kvar medans alla moderna bekvämligheter som man önskar idag finns installerade.

Köket är nyligen renoverat med lyxigt skafferi, fönster i tre väderstreck och gott om förvaring i bland annat köksö. I vardagsrum och matsal finns dem underbara gamla trägolven kvar tillsammans med fina detaljer i vardagsrumstaket. Vardagsrummets öppna spris har idag eldningsförbud men är en vacker installation i rummet. På entréplanet finns även två bra sovrum med gott om plats för både säng, skrivbord och förvaring i garderober. Till huset finns två entréer, den ena via underbar veranda som vetter mot sjön. Hela vindsvåningen disponeras som föräldrarplan med sovrum, platsbyggd förvaring och litet utrymme med bidé och tvättställ samt balkong. I källarplanet finns ett fjärde sovrum med egen utgång till uteplatsen, WC, tvättstuga med dusch samt förvaring och snickarrum.

Ett generationsskifte pågår i området vilket innebär att många fastigheter förändras, renoveras och byggs om. Det här är ett populärt område på uppsving som på sikt kommer ha stor potential att öka mycket i värde. Här bor du med mycket bra läge i lugna Fållan, 300 meter från huset ligger Fållans badudde. Här bor du också nära Farsta och Trångsunds centrum och med kort resväg till City. Från villan tar det ca 10 minuter att gå till Trångsunds centrum och pendeltågstation där det i sin tur tar endast 15 minuter till söder.

Detta läge måste upplevas, visning planeras 23/5, varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

Visa mer
Slutpris

8 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.