Buntmakarvägen 25 Utsälje
Utsälje

Buntmakarvägen 25

Väl omhändertaget radhus med mysig uteplats!

Såld

Väl omhändertaget radhus med mysig uteplats!

Här välkomnas ni till ett väl omhändertaget och trevligt boende i populära Utsälje! Här finns möjlighet till tre bra sovrum på övervåningen tillsammans med förvaring i garderober och badrum med tvättmaskin och dusch. På övervåningen finns också härliga takfönster för extra ljusinsläpp! På entréplan finner du stort vardagsrum och kök i öppen och social planlösning med utgång till den trädäckade uteplatsen med markis. Den stenlagda framsidan har härlig eftermiddags- och kvällssol och rymmer både stor matgrupp och loungegrupp och förvarning i förråd På övervåningen finns idag två sovrum, men det går att dela av sovrum 2 och göra det till två rum se den alternativa planlösningen för inspiration. Från sovrum 2 når du balkongen i ett högt och fritt läge där man faktiskt har utsikt hela vägen till globen! Garage mot eluttag för motorvärmare till varje radhus, fri parkering för gäster och boende i området.

Om du frågar säljaren har hon varit mest nöjd över att få bo i den trivsamma lilla oas som Buntmakarvägen är där att komma hem upplevs som en förmån! Läs mer i det bifogade säljarbrevet under dokument.

Här välkomnas ni till ett populärt och barnvänligt område. Med närhet till både förskola och skola, sjön Långsjön med fina parker och badplatser samt promenadstråk i naturreservat. Med många barnfamiljer i området är detta ett radhus som är lätt att trivas i.

Visa mer
Slutpris

4 420 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.