Såld lägenhet på Värnstigen 7 i Segeltorp
Segeltorp

Värnstigen 7

Såld

Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet belägen i ett av Segeltorps trevligaste områden. Den stora balkong med perfekt solläge är säljarens absoluta favoritplats, med ostört läge där du kan följa årstiderna. Som bilderna visar har bostaden tre sovrum, ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, kök med gott om förvaring och rum för matplats samt helkaklat badrum med kombitvättmaskin och klädkammare för förvaring.

Här bor ni i stabil förening som äger marken och erbjuder månadsavgift där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår. I år sänkte föreningen avgiften med 10% och fortsätter göra extra amortera för att fortsatt kunna sänka avgiften för sina medlemmar. Ett perfekt boende för barnfamiljen med närhet till såväl grönområden som flertalet skolor och förskolor. Bra kommunikationer med buss till Skärholmen, Fruängen och Stuvsta där ni finner antingen tunnelbana eller pendeltåg för vidare resa in till city samt praktiskt läge nära påfart till E4:an. På gångavstånd ligger Kungens Kurva med IKEA som erbjuder allt tänkbart inom shopping och nöje. Ett hem att trivas i helt enkelt!

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

2 310 000 SEK

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Sovrum 1

Badrum

Kök

Vardagsrum

Balkong

Sovrum 2

Sovrum 3

Fastigheten

Planlösning