Brovaktarvägen 16 Utsälje
Utsälje

Brovaktarvägen 16

Hemtrevligt radhus med suverän planlösning och fin utsikt!

Såld

Hemtrevligt radhus med suverän planlösning och fin utsikt!

I idylliska och barnvänliga Utsälje finns detta charmiga radhus med fritt högt läge och underbar milsvid utsikt! Entréplan med bra sällskapsytor, rymlig hall och tvättstuga samt övre plan med fyra sovrum, klädkammare och stort familjebadrum! Här bor du på mysig och bilfri återvändsgata med garage och p-platser separat vid början av gatan. På baksidan av huset ligger också områdets lekplats mycket nära.

Välkommen till detta trevliga radhus som verkligen är det perfekta 1:a-huset. Friköpt fastighet med samfällighetsförening som samordnar drift och underhåll skapar ett enkelt villaägande. På vardera sida om huset finns skyddade uteplatser med flera rabatter och framsidan finns ett rymligt förråd.

Här bor ni i Utsälje, ett lugnt och familjevänligt område med mestadels villor och radhus med många barnfamiljer. Knappt 200 meter från bostaden ligger busshållplatsen med bussar som tar dig till pendeltåg eller tunnelbana - beroende på vad du föredrar! Det ligger både skolor och förskolor på gång- och cykelavstånd. Njuter av naturen gör du helst i naturreservatet Gömmaren eller genom bad i Långsjön, båda på promenadavstånd. Det är också nära till både Stuvsta eller Kungens Kurva med stort utbud av service och nöjen. Här är det lätt att trivas!

Visa mer
Slutpris

4 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Elisabet Östlund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.