Såld lägenhet på Vallavägen 45 i Handen
Handen

Vallavägen 45

4:A MED FANTASTISK RENOVERINGSCHANS

Såld

4:A MED FANTASTISK RENOVERINGSCHANS

Varmt välkommen till denna ljusa lägenhet med välplanerade ytor och renoveringschans! Här finns stor potential med tre bra sovrum, stort vardagsrum, arbetskök med ljus matplats intill och två badrum. Gott om förvaringsmöjligheter i den inre hallen och stor balkong i härligt syd/väst-läge! En solig balkong som ligger i ett ostört och lugnt läge mot innergården. Det finns en härlig rymd och ett fint ljus i lägenheten med fönster i olika väderstreck. Köket har många goda egenskaper, gott om förvaring i många skåp och lådor samt goda arbetsytor, ett perfekt arbetskök. Precis intill finns gott om rum för matplats längs fönsterband - härligt ljus!

På Vallavägen bor du med ett centralt och lugnt läge i tätort med komplett och närliggande utbud av arbetsplatser, kommersiell service, skolor, förskolor, samhällsservice och vägar. Det är nära till lokaltrafik med bussar och pendeltåg. Det tar ca 10 minuter att promenera till Haninge centrum med ett stort utbud av butiker. Nära Haninge centrum finns även Handens Närsjukhus. I direkt anslutning till Loke finns ICA Nära som också är ombud för Posten. Dessutom finns Valla Livs, kiosk, pizzeria och värdshus samt ett gatukök.

Visa mer
Slutpris

1 775 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

HALL

KÖK

MATPLATS

VARDAGSRUM

BALKONG

SOVRUM

BADRUM

Övriga bilder

Planlösning