Sågstuvägen 9 Visättra
Visättra

Sågstuvägen 9

Charmig 4:a i perfekt läge

Såld

Charmig 4:a i perfekt läge

Välkommen till hemmet för dig som önskar skapa ditt eget drömboende! Bostaden är i bra skick med tre sovrum, kök, badrum och WC. Denna underbara bostad med fina ytskikt, belägen i en populär och stabil förening erbjuder allt från bra ljusinsläpp, fräscha färger samt en fin utsikt över Visättra. Lägenheten är omvårdad med mycket kärlek i alla utrymmen.

I Visättra bor du med närhet till stad och natur med Flemingsbergsskogens naturreservat runt knuten. Strålande kommunikationer som på endast 18 minuter med pendeltåg tar dig till Stockholms central. Ett litet centrum finns i närheten till bostaden med utbud av mataffär och frisör.
Flemingsberg är ett växande område med stora planer. Bland annat planeras här att byggas både tvärbana samt en arena för 16 000 besökare. Med andra ord är Flemingsberg ett område där det satsas stort och en smart plats att köpa bostad i.

Bostaden är även bra för dig som har studieplaner då Södertörns högskola ligger 10 minuter bort. Närhet till natur och stad gör denna bostad till ett perfekt alternativ för den som vill ha en aktiv livstil. För barnfamiljerna finns här fyra förskolor, två grundskolor och Visättra sportcenter med hall, idrottsplatser och frisbeegolfanläggning.

Visa mer
Slutpris

2 405 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.