Radhus till salu på Klarbärsvägen 27 i Killinge
Killinge

Klarbärsvägen 27

Inflyttningsklart kedjehus

BUDGIVNING PÅGÅR

Inflyttningsklart kedjehus

Rymligt och inflyttningsklart kedjehus om 181 kvm i mycket gott skick! Beläget i familjevänligt område, med lekkamrater i vart och vartannat hus, som angränsar till Långängens naturreservat men med bekvämt avstånd till kommunikationer, service, barnomsorg och skola. Genomgående renoverat med generösa och öppna sällskapsytor, 4 bra sovrum, 2 renoverade badrum, groventré med tvättstuga, uteplats på bägge sidor av huset och ett inglasat uterum som förlänger utesäsongen. Uppvuxen trädgård med både rosor, rhodedendron, kaprifol och syrén. Parkering för flera bilar. Här bor du i ett fantastiskt område med närhet till lekplats, fotbollsplan, bad, barnomsorg och många lekkamrater. Välkommen på visning!

Visa mer
Klarbärsvägen 27 Klarbärsvägen 27 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 181 kvm Enligt Mätbevis SS 21054:2020
  • utgångspris: 11 850 000 kr
  • Byggnadsår: 1979
  • Område: Killinge, Lidingö
  • Fastighetsbeteckning: Klarbärsträdet 14
Högsta BUD

11 300 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sara Danielsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Klarbärsvägen 27

Välkommen till Klarbärsvägen 27 - en familjeidyll! Inbäddat i lummig grönska, fridfullt beläget ett stenkast från Kottlasjön invid Långängens naturreservat bor du här i trivsamma, lugna och barnvänliga kvarter. På promenadavstånd finns något för alla. Allt från vackra grönområden, lekparker, fotbollsplaner, badplatser, golfbana, skidbacke, båthamnar, caféer och restauranger till gym med möjlighet att spela padel. Dessutom bra kommunikationer med Lidingöbanan och en välsorterad mataffär med postombud. Barnen har lekkamrater i stort sett varje hus och runt knuten ligger Käppala skola F-9. Ett enkelt, bekvämt och fantastiskt boende för dig och din familj helt enkelt.

Fastighetsbeskrivning

Här bor du på en lummig, grön och uppvuxen fastighet om 387 kvm.
På framsidan parkerar du enkelt en eller två bilar på en asfalterad uppfart. En stenlagd gång leder fram till husets entré. Ett vitt staket avgränsar tomten mot gatan och här finns en mindre gräsmatta och en syrenhäck som avgränsar mot grannen på ena sidan. Ett mindre trädäck/uteplats med plats för sittmöbel där du kan njuta av kvällssolen sommartid. Husets baksida kan beskrivas som allt annat än baksida. Den uppvuxna tomten ramas in av ett vitt staket och växtlighet som bjuder på vackra rosor, magnifik rhodedendron och doftande kaprifol. Här finns plana gräsytor med utrymme för studsmatta och lek såväl som odling. Det inglasade uterummet, som går att öppna helt, ligger i direkt anslutning till trädäcket och tomten. Här finns utrymme för det stora sällskapet och fungerar utmärkt för både vila och arbete eller varför inte egen odling. Tack vare inglasningen så förlänger säsongen och suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett trevligt sätt. På baksidan lyser solen större delen av dagen.

Bostadsbeskrivning

Bostaden har en totalyta om 181 kvm fördelat på två plan. Hemmet präglas av ljus och rymd tack vare öppna ytor och ljusa, moderna materialval. Här har inga detaljer lämnats åt slumpen och det är både smakfullt och hemtrevligt men utan att ge avkall på förvaring och praktiska ytor. Entréplanet erbjuder idag två entréer, dels en groventré/tvättstuga och en huvudentré. Bägge försedda med nyckelfria lås från Yale Doorman. Förutom ett gästrum och ett badrum, renoverat 2014, så är det generösa sällskapsytor som breder ut sig över entréplanet i form av ett välutrustat drömkök där en stor köksö inbjuder till sociala aktiviteter, ett luftigt vardagsrum och ett separat utrymme för matplats. Från entréplanet når du också det inglasade uterummet och tomten.

Via en målad trappa når du det övre planet. Tack vare dubbel takhöjd i trappan och ett fönster i trappan är känslan luftig och ljus. Här finns ett allrum som idag används som tv-rum samt ett stort Master Bedroom, ytterligare två sovrum samt ett badrum renoverat 2021. Från det ena sovrummet når du också husets balkong som blickar ut över tomten och i anslutning till allrummet finns också en Walk in Closet.

Vardagsrum

Den perfekta platsen för umgänge med vänner och bekanta - ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats. Ljust målade väggar och en vacker fiskbensparkett ger en trevlig inramning. Här finns plats för både tv-tittande, lek och annat. För den som vill mysa lite extra så är det förberett för installation av kamin/öppen spis. Skorstenen är på plats och löper längs husets fasad.

Kök

Ett drömkök för den som älskar att laga mat eller bara umgås med gäster, vänner och bekanta. Köket kommer från HTH och erbjuder gott om förvaring bakom lådor i sobert grå färg med läderlindade handtag. Generösa arbetsytor på bänkskiva i komposit och en köksö som in bjuder till både matlagning, läxläsning och samtal. Köket är utrustat med vitvaror från många kockars favoritmärke NEFF. Här finns en induktionshäll med integrerad köksfläkt, ugn, mikro, diskmaskin samt hel kyl och frys och sist men inte minst en vinkyl. Öppen planlösning mot det spatiösa vardagsrummet.

Badrum - entreplan

Badrum renoverat 2014. Öppningsbart fönster. Vitt kakel på väggar, svart klinkers på golv. Utrustat med wc, dusch, handfat med kommod samt ovanliggande spegel. Badrummet kommer renoveras pga försäkringsärende vilket innebär att du kan sätta din egen prägel på badrummet. Fråga ansvarig mäklare för mer information.

Tvättstuga

Genom en egen entré kliver du in i tvättstugan/groventrén. Här finns förstås tvättmaskin/torktumlare men också gott om utrymme att hänga av sig kläder och skor eller varför inte rulla in barnvagnen.

Allrum övre plan

Trivsamt allrum som idag används som tv-rum. Tack vare ljusa ytskikt och ett fönster i trappan som löper mellan planen så känns rummet ljust och luftigt.

Master Bedroom

Ett Master Bedroom som lämnar lite att önska. Här finns inte bara utrymme för dubbelsäng med sängbord bredvid utan också utrymme för arbetsplats och en hel garderobsvägg som slukar det mesta.

Sovrum övre plan

På övre plan finns förutom Master Bedroom två bra sovrum. Bägge med utrymme för säng, skrivbord och förvaring. Bägge sovrummen ligger på motsatt sida från Master Bedroom och avgränsas av allrummet/tv-rummet idag. Från det ena når du också husets balkong.

Badrum - övre plan

Smakfullt renoverat badrum. Helkaklat med Bricmates omåttligt populära Norrvange. Öppningsbart fönster fungerar både som ljusinsläpp och för vädring. Här finns vägghängd wc, dubbla handfat med kommod från INR och blandare från Tapwell. Takdusch från Tapwell bakom glasvägg samt stilrent badkar från Westerbergs. Golvvärme gör att du inte behöver frysa om fötterna...

Uterum

Från vardagsrummet når du det inglasade uterummet. Med ett enkelt handgrepp kan du helt öppna och få en uteplats med tak istället. Här finns utrymme för det stora sällskapet och är en plats för både vila och arbete eller varför inte egen odling. Uterummet förlänger säsongen och skyddar mot regn. I direkt anslutning når du trädäck och tomt.

Uteplats/Balkong

Flera uteplatser och en balkong gör att gränsen mellan ute och inne enkelt suddas ut under den varma årstiden. Förutom det inglasade uterummet så finns trädäck både på fram och baksida samt en balkong på övre plan.

Renoveringar & Underhåll

2023
Nytt FTX aggregat samt kontroll av luftflödet.
Fiberdragning ( Telia )
Ny taklucka tvättstuga

2022
Installation av ny luftvärmepump

2021
Omdisponering planlösning övre plan.
Nytt badrum övre plan
Nya golv övre- och nedre plan samt hall & tvättstuga.
Nytt Kök från HTH & vitvaror från Neff
Nya ytskikt hela huset
Ny el central samt nya dragningar hela huset
Nya innerdörrar/karmar
Nya ytterdörrar (Huvudentré 2st samt altan/balkong dörrar)
Byte av tidigare limträbalk (bärande) till stål balk. ( även extra stålbalk vid köket )
Värmegolv tvättstuga samt hall nedre plan

2016
Tidigare ägare har lagt om taket samt bytt utvändiga plåtarbeten efter behov samt målat om fasad och bytt delar av panel efter behov

Visa mer

Tallbergets Samfällighetsförening

Tallbergets Samfällighetsförening omfattar 96 rad- och kedjehus belägna i Killinge på Lidingö.
I slutet av 1970-talet började det byggas fem olika hustyper (A-E) på gatorna Granbacksvägen, Klarbärsvägen och Tallbergsvägen. Området stod klart 1980.

Samfälligheten förvaltar gemensamma anläggningar för vatten, el och central antenn (numera grundutbud TV).

Avgiften till samfälligheten tas ut genom två preliminära debiteringar och en avräkningsdebitering, sammanlagt tre tillfällen per år. Preliminärt lämnas räkningar ut i augusti och december samt slutlig avräkning i april.

På samfällighetens hemsida kan du läsa mer och här finns också dokument som stadgar, information om debitering etc. Besök samfällighetens hemsida - http://www.tallberget.se/

Visa mer

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sara Danielsson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sara Danielsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Rymligt och inflyttningsklart kedjehus om 181 kvm i mycket gott skick! Beläget i familjevänligt område, med lekkamrater i vart och vartannat hus, som angränsar till Långängens naturreservat men med bekvämt avstånd till kommunikationer, service, barnomsorg och skola. Genomgående renoverat med generösa och öppna sällskapsytor, 4 bra sovrum, 2 renoverade badrum, groventré med tvättstuga, uteplats på bägge sidor av huset och ett inglasat uterum som förlänger utesäsongen. Uppvuxen trädgård med både rosor, rhodedendron, kaprifol och syrén. Parkering för flera bilar. Här bor du i ett fantastiskt område med närhet till lekplats, fotbollsplan, bad, barnomsorg och många lekkamrater. Välkommen på visning!

Visa mer

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Klarbärsträdet 14
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Kedjehus
Antal rum
6 rum, varav 4 - 5 sovrum
Boarea
181 m² Enligt Mätbevis SS 21054:2020
Tomtarea
387 kvm
BESIKTIGAD
Ja
Försäkrad mot dolda fel
Ja

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Värmepump, typ luft/luft, direktverkande el
BYGGNADSÅR
1979 
Byggnadstyp
Kedjehus
Fasad
Trä
Tak
Papp
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta på mark
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Grundmur
Lättklink
Vatten/avlopp
Kommunalt VA
VENTILATION
Mekanisk typ FTX

Ekonomi

utgångspris
11 850 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
9 287 kr/år
KOMMUNALSKATT
30,178%
TAXERINGSVÄRDE
6 161 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
2 985 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
5 923 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
15 779 kr/år
VA
3 868 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
1 784 kr/år
Renhållning
3 333 kr/år
Försäkring
8 010 kr/år
Kommentar
Driftskostnader för hushållet är individuella och kan påverkas av både val av leverantör och förbrukning. Kostnad för el är angiven efter utbetalt elstöd.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
32 774 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Nätbolag
Ellevio
Elleverantör
Fortum
Elförbrukning
14 395 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2023-08-10
Energiprestanda primärenergital
103 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
57 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
D

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Lidingö Lidingö GA:11 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Övrigt
Avtalsservitut Ledning Mm
Avtalsservitut Reningsverk Mm
Last: Avtalsservitut Ledning Mm, 01-IM4-70/2089.1
Last: Avtalsservitut Reningsverk Mm, 01-IM4-77/9369A.1
Planbestämmelser
Stadsplan (1975-04-10)

Allmänt om området

Killinge är ett omtyckt område på Lidingö med blandad bebyggelse. Här bor du lugnt och grönt med bekvämt avstånd till Lidingöbanan, affärer och flertalet restauranger. Runt knuten ligger Långängens naturreservat, Kottla sjön och Ekholmsnäs med härliga promenadstråk och motionsspår. På vintern finns möjligheten att åka skidor både på längden och utför samt skridskor. På promenadavstånd når du dessutom närbelägna Gåshaga där du kan njuta av havsbrisen, strandpromenader och strandbad.

Kommunikation

Från Killinge tar du dig enkelt dit du vill via land eller hav. Med Lidingöbanan som stannar vid Käppala station når du Ropsten på ca 18 minuter, där tar du sig sedan vidare med tunnelbana eller buss. Nattbussar går från Stockholms City till Killinge. Med bil tar du dig enkelt från Killinge, över Lidingöbron och vidare till Stockholm och de stora motorlederna. Väljer du Norra Länken tar du dig från Killinge till de stora motorlederna på bara 20 minuter. Från närbelägna Gåshaga finns också möjlighet att nyttja Stockholms vattenvägar, här går Waxholmsbolagets och Cinderellas båtar till Nybrokajen och Strömkajen eller ut i Stockholms skärgård. Turtätheten varierar beroende på säsong.

Närservice

I området handlar du enklast på välsorterade ICA Supermarket Käppala som förutom ett brett sortiment och en manuell delikatess disk också är postombud. För dig som inte orkar laga mat så finns flertalet restauranger; i området hittar du Kolmårdens Pizzeria och i närbelägna områden finns flertalet restauranger som erbjuder både pizza, sushi, thaimat, italienskt och annan a la carte. För dig som vill vara aktiv så finns alla möjligheter med flertalet motionsspår och utomhusgym. I närbelägna Gåshaga hittar du dessutom SATS som är ett välutrustat gym som erbjuder både individuell träning och träning i grupp samt padelspel. För dig som har barn så finns flertalet förskolor, dagbarnvårdare och skolor från F-9 i området. Fråga gärna din mäklare för mer information.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fastighetsbeskrivning

Bostadsbeskrivning

Vardagsrum

Kök

Badrum - entreplan

Tvättstuga

Allrum övre plan

Master Bedroom

Sovrum övre plan

Badrum - övre plan

Uterum

Uteplats/Balkong

Övriga bilder