Lägenhet till salu på Larsbergstorget 5 i Lidingö
Lidingö

Larsbergstorget 5

Renoverad 2:a med öppen planlösning!

BUDGIVNING PÅGÅR

Renoverad 2:a med öppen planlösning!

Inflyttningsklar 2:a med öppen planlösning och genomgående renoverade ytskikt. Planlösningen har disponerats om och skapat en öppen och social planlösning, större sovrum samt ett modernt kök och badrum. Stort förråd om ca 6 kvm i lägenheten. Här bor du mycket bekvämt med tvättstuga och bastu på varje våningsplan samt hiss ner och mataffären mittemot huset. Dessutom ingår garage i månadsavgiften. Balkong med förmiddagssol. Välskött förening. Närhet till kommunikationer, närservice och vackra promenadstråk. Välkommen på visning!

Visa mer
Larsbergstorget 5 Larsbergstorget 5 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • utgångspris: 2 695 000 kr
 • Boarea: 52 kvm + 6 kvm biarea föreningens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 5 av 14, hiss finns
 • Avgift: 3 276 kr inkl värme, VA och garageplats
 • Förening: Klockbojen
 • Byggnadsår: 1984
 • Område: Lidingö, Lidingö

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sara Danielsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Larsbergstorget 5

 • Öppen planlösning
 • Renoverat kök och badrum
 • Balkong
 • Garageplats ingår i månadsavgift

Hall

Välkommen hem! Här gör du entré in i en rymlig och möblerbar hall. Här finns gott om utrymme för och i direkt anslutning hittar du lägenhetens förråd/klädkammare som rymmer det mesta. Rakt fram gränsar en stenklädd vägg av mot lägenhetens vardagsrum. Vitmålade väggar och på golvet ekparkett.

Kök

Modernt kök i öppen planlösning mot lägenhetens vardagsrum. Gott om förvaring bakom luckor i mörkt trälaminat och vitt. Snygg mosaik som stänkskydd ovan bänkskiva i . Köksdelen är utrustad med integrerad kyl/frys, spishäll, ugn, mikro och integrerad diskmaskin.

Vardagsrum

Den perfekta platsen för umgänge med vänner och bekanta. Ett vardagsrum i öppen planlösning mot köksdelen. Här finns utrymme för både soffdel och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når du också lägenhetens balkong. Vitmålade väggar och på golvet ekparkett.

Sovrum

Ett riktigt drömsovrum. Då planlösningen har disponerats om så har det tidigare vardagsrummet blivit ett riktigt stort och rymlig sovrum som inte bara rymmer en dubbelsäng utan problem utan också övrigt möblemang och riktigt gott om förvaring. Vitmålade väggar, tapetserad fondvägg och på golvet ekparkett.

Badrum

Totalrenoverat badrum med vita stora kakelplattor på väggar och snygga detaljer i mörkgrått. På golvet små klinkers. Utrustat med wc, handfat med en underliggande kommod som utgör praktisk förvaring och ovan det ett spegelskåp med integrerad belysning. Ett lyxigt badkar med dusch och infällda spotar i taket.

Balkong

Inglasad balkong med förmiddagssol. Inglasningen förlänger säsongen för användning.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sara Danielsson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sara Danielsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Inflyttningsklar 2:a med öppen planlösning och genomgående renoverade ytskikt. Planlösningen har disponerats om och skapat en öppen och social planlösning, större sovrum samt ett modernt kök och badrum. Stort förråd om ca 6 kvm i lägenheten. Här bor du mycket bekvämt med tvättstuga och bastu på varje våningsplan samt hiss ner och mataffären mittemot huset. Dessutom ingår garage i månadsavgiften. Balkong med förmiddagssol. Välskött förening. Närhet till kommunikationer, närservice och vackra promenadstråk. Välkommen på visning!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 276 kr, inkl värme, VA och garageplats
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
52 m² + 6 m² biarea föreningens information
Våning
5 av 14, hiss finns
Andel i förening
0,6635 %
Nettoskuldsättning
Andel av årsavgift har inte gått att få fram från föreningen, vilket gör att beräkningen inte kan göras på rätt vis och därför finns inte indirekt nettoskuldsättning angiven i objektsbeskrivningen.
Kommentar till andelstal
Andelstal av årsavgift har inte kunnat inhämtas från föreningen. Därför kan inte uppgiften anges i objektsbeskrivningen.
Reparationsfond
12 202 kr
Bilplats
Parkering i varmgarage
Allmänt om lägenheten
Förråd i källaren kan hyras vid behov.Kostnaden utgörs av en engångskostnad om 1 200 kr samt en månadskostnad relaterad till förrådets storlek. Kötid kan råda.

På varje våningsplan finns tvättstuga och tillgång till bastu.

Föreningen

Namn
Klockbojen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
131 lägenheter, 6 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Föreningen äger fastigheten
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja under förutsättning att den som bor i lägenheten äger minst 10%
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Brf Klockbojen förvärvade fastigheten 1984. Föreningens fastighet består av ett bostadshus med 131 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Lägenhetsfördelning enligt följande: 5 st 1rok, 105 st 2 rok, 23 st 3 rok. Föreningen upplåter 4 lokaler samt ett hyresförråd.

Brf Klockbojen värnar om säkerheten och därför finns här ett gedighet säkerhetssystem med passersystem där varje lägenhet tilldelas nyckelbrickor och en personlig gästkod som gäller för entré mellan 07 och 22.
FÖRENINGENS EKONOMI
Styrelsen ansvarar för ekonomisk och teknisk förvaltning. Varje månad avsätts 50 000 kr till en fond i Handelsbanken, där det totala värdet idag uppgår till över 2 MSEK. Föreningen har en låg belåningsgrad.
Tv och Bredband
Föreningen har ett avtal med Tele2 (fd ComHem) och fastigheten har bytt uttag till sk multimediauttag. I månadsavgiften ingår basutbudet för kabel-tv.
Gemensamma utrymmen
I Brf Klockbojen bor du bekvämt. Här finns gemensam tvättstuga och bastu på varje våningsplan. På våning 1 erbjuds en gemensamhetslokal med kök som kan användas för sammankomster med vänner och bekanta. Här finns också ett läsrum/bibliotek där föreningens medlemmar kan låna med sig böcker, ett övernattningsrum för föreningens medlemmar att hyra och här hittar du också Hälsobojen, föreningens trimrum/gym utrustat med roddmaskin, multimaskin och ett flertal olika motionscyklar, hantlar och video för visning av olika motionsprogram. Tillgång och särskild nyckel erhålls efter ingånget användningssavtal och erläggande av 500 kr i deposition. I källaren har varje våningsplan tillgång till ett gemensamt cykelförråd och på entréplan vid hissarna finns ett barnvagnsförråd. På baksidan av fastigheten återfinns en lastkaj där i-/och urlastning kan ske samt enkel och smidig inflyttning.
Parkering
Féreningen disponerar varmgaraget om 162 platser under Ica Kvantum som färdigställdes hösten 2011.Varje lägenhet disponerar en fast garageplats. Ytterligare plats kan hyras i mån av lediga reservplatser. For in- och utpassage kravs registrerad sändare i Aptus-system och bricka i RCO-system. Foreningen har investerat i 11 laddplatser för elbilar och laddhybrider. Laddplatserna ar gemensamma och du har därför ingen fast laddplats.
FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.
Övrigt
För mer information om föreningen ta gärna del av bifogat informationsblad - Brf Klockbojen från A till Ö och besök gärna föreningens hemsida www.klockbojen.se
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen tillämpar löpande underhållsplan både i form av periodiskt och återkommande underhåll. En detaljerad historik över Reparationer och Underhåll återfinns på föreningens hemsida och i senaste årsredovisningen.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1984
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2 glas +1
VENTILATION
FTX
Hiss
Ja

Ekonomi

utgångspris
2 695 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,288%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 600 kr/år
Försäkring
2 232 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 832 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Energideklaration
Utförd 2018-05-31
Energiklass
C

Allmänt om området

Larsberg är ett centralt beläget område på Lidingö. Här har du promenadavstånd till det mesta - både närservice, vacker natur och bra kommunikationer. I närområdet finns flertalet förskolor och skolor. Du hittar också flera stora mataffärer och Lidingö sjukhus i närheten och för dig som gillar att röra på dig så har du både simhall, ishall och flera träningscenter på gångavstånd. Namnet Larsberg har sitt ursprung i bergssträckningen Larsberg, uppkallad efter fabrikören Lars Fresk (1758-1830) som ägde Elfviks gård och som utgör den södra delen av Larsbergs bostadsområde gränsande mot Lilla Värtan. Lars Fresk var en av Lidingös tidiga framstående entreprenörer och drev ett kombinerat jordbruk och en textilindustri ute vid Elfviks gård. Han var en av initiativtagarna till att en bro skulle byggas mellan Lidingö och fastlandet som ersättning för den tidigare roddfärja som fanns mellan Torsvik och Ropsten, för att förbättra kommunikationerna med Stockholm.

Kommunikation

Från Larsberg tar du dig enkelt dit du vill med buss, tåg, bil eller varför inte båt. Med Lidingöbanan, som stannar vid Larsbergs station, når du Ropsten på ca 10 minuter, där du sedan tar dig vidare med tunnelbana eller buss. Med buss kan du resa till och från Larsberg under hela dygnet och med bil tar du dig enkelt från området, över Lidingöbron och vidare till Stockholm och de stora motorlederna. För att utnyttja det härliga sjöläget och Stockholms vattenvägar så finns det en båtlinje som idag går mellan det angränsande området Dalénum, Nacka och Nybrokajen.

Närservice

I närområdet hittar du förutom välsorterade ICA Kvantum som ligger granne med fastigheten också blomaffär, frisör, skönhetssalong, apotek och ett konditori. Larsbergs centrum och park håller på att rustas upp och här hittar du både träningscenter och hälsocenter. Intill Larsberg ligger det angränsande området Dalénum, som är en helt ny stadsdel på Lidingö där det planeras för ca 1000 lägenheter och all tänkbar service samt en vacker strandpromenad och badstrand. I området finns mycket bra barnomsorg, både i form av förskola och dagbarnvårdare. I närheten finns även flera skolor för alla åldrar. För barn från förskoleklass och upp till sjätte klass finns Larsbergs skola, Lilla Högsätra skola, Albatross Montessoriskola. För äldre elever finns Högsätraskolan alternativt den privata Futuraskolan, belägen i Aga. Du hittar också Christinaskolan som erbjuder plats för barn från förskoleklass upp till sjätte klass och drivs i privat regi.

Parkering

I månadsavgiften ingår parkering i varmgarage, beläget under ICA Kvantum. Besöksparkering finns nära fastigheten, 1 timme med p-skiva

Vägbeskrivning

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Kök

Vardagsrum

Sovrum

Badrum

Balkong

Övriga bilder

Planlösning