Såld lägenhet på Ankargatan 25 i Öster Mälarstrand
Öster Mälarstrand

Ankargatan 25

Läcker pärla med inglasad uteplats och sjöutsikt!

Såld

Läcker pärla med inglasad uteplats och sjöutsikt!

- Mälarutsikt
- Tilltalande
- Markplan med inglasad uteplats
- Snyggt, stilrent och fräscht

Nu erbjuder vi en riktigt tilltalande lägenhet i markplan. Här njuter du av ett härligt lugnt läge med vackra omgivningar och Mälaren i blickfånget.
Lägenheten är mycket trivsam med sin ljusa färgsättning och harmoniska interiör. Delar av lägenheten är uppöppnad. Välkomnande hall med plats för ytterkläder samt dimmer för behaglig belysning. Anslutande stort badrum. Från hallen möts du av ett trivsamt ljus från fönsterna och kommer in i vardagsrummet och köket som ligger i en öppen planlösning. Här är det lätt att trivas! Härifrån kommer du också ut till den inglasade uteplatsen med nytt golv och som med den gröna gården samt utsikt mot Mälaren är en favoritplats att umgås i. Här är det lugnt och skönt! Sovrummet är harmoniskt och har en rejäl, praktisk och snyggt nyinredd klädkammare intill.

Hela lägenheten är mycket trivsam och tilltalande. Ommålat på både väggar och tak samt utbytta golv. Nya eluttag nästan överallt. Nya spegeldörrar.
Detta är ett boende för dig som söker ett utsökt läge, i en härlig miljö och med Mälarens vatten och småbåtshamn intill. Mysiga Framnässtranden ligger alldeles i närheten liksom Öster Mälarstrands utbud.

Välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

1 860 000 kr

Ansvarig mäklare

Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.