Dingtuna

Bullsta 8

SÄLJSTART 31/1! LANTLIG IDYLL - 2 AV TOTALT 12 TOMTER

Till salu

SÄLJSTART 31/1! LANTLIG IDYLL - 2 AV TOTALT 12 TOMTER

Nu startar snart försäljningen av 12 tomter. De första två husen kommer att stå färdiga för inflytt våren 2023. Välkommen till denna lantliga idyll med barnens utveckling på första parkett endast ca 10 min till centrala Västerås. Mycket attraktivt och lugnt beläget där varje tomt är väl tilltagen och storleken på husen även så.

Är detta ditt drömhus? Härligt! Då går du raka vägen in på https://www.myresjohus.se/sok-tomt-bostad/bullsta/bullsta-8-huspaket-4/
och gör din intresseanmälan där. Och du, eftersom Myresjöhus är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om du inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har du möjlighet att matcha det högsta budet.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Fastighetsbetecking: Bullsta 1:13
  • utgångspris: 6 620 000 kr
  • Tomtarea: 1 210 kvm
  • Område: Dingtuna
utgångspris

6 620 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Tobias Nordesjö

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Fredrik Johansson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Bullsta 8

KLAPPERSTEN I INDUSTRIELL STIL
Boarea: 166 m²
Byggarea: 105 m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 5,8 m
Taklutning: 27°

Klappersten
Ett hus för den stora familjen där entréplan bjuder på generösa ytor för både privat och socialt umgänge.
Klappersten har stora ljusinsläpp och fina siktlinjer rakt igenom huset. Här ligger trappan något inskjuten i förhållande till ytterväggen och med sin bjälklagsöppning blir trappan till en skulptural form som låter ljuset flöda mellan de båda våningsplanen.
På övervåningen finns tre sovrum och ett större allrum. En fransk balkong på entrésidan och en terrass mot trädgårdssidan gör att allrummet flödar av ljus från flera väderstreck och gör rummet till en perfekt plats att njuta av utsikten.
Klapperstens form gör huset enkelt att placera i olika miljöer och på de flesta tomter, oavsett stil.

SMÅSPRÖJS OCH RAKA LINJERS SKÖNHET
Kanske får du känslan av pensionerade bryggerier i London eller gamla fabrikslokaler i östra Berlin? Med den trendriktiga, industriella stilen får du mycket ljusinsläpp och öppna ytor. Förverkliga industristilen i ditt Nymåne.
TYDLIGA KONTRASTER
Stilen följer en enkel arkitektur där material som sten, trä och plåt kombineras. I denna stil har huset getts ett sadeltak såväl som svarta, småspröjsade fönster. Både tak och fönster ger en vacker kontrast till den stående grå panelen.
LJUSET TAR PLATS
På insidan möter det dekorativa det praktiska. Vi ser stilenliga altandörrar, även de i industristil, som låter ljuset flöda genom huset. Från entrén ser du in till köket och matplatsen, där råa material och öppna hyllplan kompletterar hemmets raka linjer.
UTE & INNE
Med generöst uppglasade partier är det enkelt att låta miljön utanför bli en del av hemmet. Köksdelen och vardagsrummet omsluter en naturlig uteplats, där du enkelt öppnar upp de spröjsade glasdörrarna till vad som blir ett naturligt extrarum.

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump.
Vattenburen golvvärme och vattenburna radiatorer.
Grundläggning betongplatta på mark.
Stående panel på fasad, färdig målad.
3-glas isolerfönster med aluminiumklädd utsida.
Svart plåttak.
Fiber indraget.
Sidobyggnader är tillval.

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Bullsta 1:13
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
Tomtarea
1 210 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Västerås Bullsta GA:1, Gemensamhetsanläggning: Västerås Bullsta GA:2, Samfällighet: Västerås Bullsta S:1
Planbestämmelser
Detaljplan

Ekonomi

utgångspris
6 620 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
5 540 kr/år
TAXERINGSVÄRDE
554 000 kr (Taxeringsår 2021)
TAXERINGSKOD
210, Småhusenhet, tomtmark

Omgivning

Allmänt om området

Dingtuna är en lantlig idyll med cirka 1000 invånare omgiven av ett rikt kulturlandskap med storstadspuls och shopping på behändigt avstånd. I Dingtuna finns skola, årskurs F-6.

Kommunikation

Från Dingtuna tågstation till Västerås tar det 10 min.

Närservice

Erikslund shopping når man med bil på ca 10 min.
Med närhet till ridhus, idrottsplats, motionsspår och isbana finns goda förutsättningar till en aktiv fritid för hela familjen.

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.